Psikopat, kadını kurban gibi kesti

Psikopat, kadını kurban gibi kesti

Erdek’te meydana gelen olayda eski eş olduğu söylenen kişi plajda sohbet ettiği kadını bıçakla doğradı.

Erdek’te meydana gelen olayda eski eş olduğu söylenen kişi plajda sohbet ettiği kadını bıçakla doğradı.

Korkunç olay akşam Cuğra sahili Gün Motel önündeki kumsalda saat 24.00 sularında meydana geldi.

Bir gurubun karanlıkta deniz kenarında oturduklarını görenler, kısa bir süre sonra bağırış ve imdat sesleri ile dikkatler bu yöne çevrildi.

Hazal Atmaca isimli genç kadının arkadaşı olduğu sanılan Süleyman Demir tarafından bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralanması ve aşırı kan kaybetmesi sonucu şuurunu kaybetmesi, yardım etmek isteyenlerin de psikolojisini bozdu.

Olay yerine intikal eden emniyet güçleri ortamı sakinleştirmeye ve olay yerine ambulansın ulaşması noktasında verilen çaba sonuçsuz kaldı.

Edinilen bilgiye göre kentte bulunan 2 ambulansın o anda Bandırma’da nakil yaptıkları dolayısı ile olay yerine ulaşmalarının zaman alacağı bilgisi geldi.

Vatandaşlar ile polis kumsaldan alınan şezlongu sedye olarak kullanıp yaralı kadını yürüyüş bandında bulunan polis aracına taşıdılar.

Polis aracı yaralı Hazal Atmaca (32)yı kaldırdığı Erdek Neyyire & Sıtkı devlet hastanesinde ilk müdahalenin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hazal Atmaca Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilgili bölümlerce yapılan müdahale sonrası durumunu stabilize edilerek  

Balıkesir Şehir hastanesine sevk edildi.

Atmaca’nın durumunun ciddiyetini koruduğu, bu nedenle kaldırıldığı Balıkesir Şehir Hastanesinde 1. yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

OLAYIN FAİLİ ÇEVREDEKİ GÖRGÜ TANIĞI VATANDAŞLARCA YAKALANDI

Bu arada birçok kimse Plajda yaralanan Hazal Atmaca ile meşgul olurken olay gerçekleştiren Süleyman Demir, elleri bileklerine kadar kanlı bir şekilde olay yerinde uzaklaşırken, kendisini tanıyan vatandaşlar kaçmasına izin vermediler.

Elleri arkadan yakalanan olayın faili Süleyman Demir, etkisiz hale getirildiği ara yolda polise teslim edilerek arkadan kelepçelendi.

Erdek’te kanlı Kurban Bayramının ilk gecesi yaşanan müessif olay kısa zamanda tüm kentte duyuldu.

Olayla ilgili olarak plaj’a gelen olay yeri inceleme ekipleri yaşanan trajedi ile ilgili geniz detay çalışması yaptı. Göz altına alınan sanık Süleyman Demir, sorgulama süreci tamamlandığında tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilerek..



Anahtar Kelimeler: Psikopat kadını kurban kesti
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli