Tarih: 28.10.2020 17:27

Ramazan Keleş düdük çalacak

Facebook Twitter Linked-in

TFF 1. Ligi’ne dahil olarak 31 Ekim 2020 Cumartesi günü, İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda, saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada, Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Ramazan Keleş düdük çalacak. Keleş, öğretmenlik yapıyor.

Maçın kıdemli yardımcı hakemliğini, Malatya bölgesi üst klasman yardımcı hakemi Ata Yıldırım yapacak. Yıldırım, memur olarak çalışıyor.

Diğer yardımcı hakemliği yürütecek olan üst klasman yardımcı hakemi Mehmet Akıncık, Sakarya bölgesi hakemi. Akıncık, bankacılık/finans sektöründe çalışıyor.

Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Ali Rıza Altunbakır yürütecek. Altunbakır, mühendis olarak çalışıyor.

Altınordu-Bandırmaspor maçında Futbol Federasyonu temsilciliklerini Mustafa Yılmaz ve Zekeriya Hançer yürütecek.  ÖNDER BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —