REŞADİYESPOR 2 HAVRAN FATİH BELEDİYESPOR 1

REŞADİYESPOR  2  HAVRAN FATİH BELEDİYESPOR 1

Reşadiyespor bir açıldı, pir açıldı...

Süper Amatör lig Gönen temsilcisi Gönen Reşadiye spor Havran Fatih Belediye spor´ u konuk etti. Gönen sentetik sahada Ahmet Balkan, Mert Baykal, Sabri Öge hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya,

Reşadiyespor;  Murat, Doğuş, Metin(, Aral, Ersin, Tahir, Seyhan (Emirhan), Okan, Recep, Hakan, Altuğ (Çağatay)

Havran Fatih Belediyespor; Hacı Ahmet, Onur, Kasım, Mert Can, Soner, Emre, Zafer, Amooko Book Kokoroko, Görkem, Mert, Sercan  tertibi ile çıktılar.

Karşılaşmaya Havran Fatih Belediyespor başladı. Rüzgârı da arkasına alarak maça başlayan rakip takım karşısında mutlak 3 puan alarak biraz olsun rahatlamak istiyor. Yapılan bir atakta top ile buluşan Ersin takımını 1-0 öne geçirdi. Rüzgâra karşı daha atak oynayan Gönen Reşadiye spor Hakan ile 1 gol daha kazanarak durumu2-0 yaptı.

Havran Fatih Bel. Spor´ un kazandığı serbest vuruşu Sercan kullandı ve rakip takım oyuncusuna çarpan top kaleciyi yanılttı. ve top Gönen Reşadiye spor fileleri ile buluştu ilk yar 2-1 kapandı. Ersin´in (2 sarıdan kırmızı ) görmesi ile 10 kişi kalan Gönen Reşadiye spor ve Havran Fatih Bel. Spor ikinci yarıda bir birlerine üstünlük sağlayamadı ve gol bulamayınca Gönen Reşadiye spor 2-1 maçı kazanırken 3 puan kazandı.

/resimler/2019-3/24/2330500065498.jpg



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı