Tarih: 12.12.2013 17:14

Resepsiyon sahibi Cemalettin Şahin miş!...

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Manşet`te yayınlanan Etimaden asit lojmanları resepsiyonu mahreçli haberimize AKP ilçe başkanlığından yanıt geldi.

AKP ilçe Başkanlığından gelen açıklamayı aynen yayınlıyoruz. takdir kamu oyun!...

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığından yerel gündeme düşen Eti Maden Sosyal tesislerine ait yemekle ilgili yazılı açıklama geldi.

Açıklamada, “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde bazı basın yayın organlarının kamuoyunu  yalan,yanlış bilgilendirmeye yönelik kasıtlı haberler yaptıklarını ibretle takip ediyoruz.”

“Gerekli araştırmayı yapmadan bazı basın kuruluşlarının hafta içinde Eti Maden Bandırma İşletme Müdürlüğü Sülfürik Asit Sosyal Tesislerinde yapılan dostlar yemeğini bile partimizin aday adaylarından Recep Şekerci tarafından verildiği dile getirerek kara propagandada yaptıklarını görmekteyiz. Oysa bahse konu yemek düzenli olarak her ay mutat gerçekleştirilen bir etkinlik olup, konu yemeğin ev sahibi kentimiz iş adamlarından Cemalettin Şahin beydir” 

Dostlar yemeğine katılacak olan kişilerin yemeği veren kişiler tarafından davet edildiğini dile getirildiği açıklamada “ O günkü yemeği veren iş adamı Cemalettin Şahin kamu kurumlarının yöneticilerinin yanı sıra partimizin aday adaylarını davet etmiştir. Bu yemeğe programlarının yoğunluğundan dolayı Cem Yalçın ve Aydın Özen katılamazken diğer aday adaylarımız iştirak etmişlerdi. Siyasetin S’nin konuşulmadığı bu yemeğe partimizin aday adayları da bir dost olarak davet edilmiştir. Dostlar yemeği olarak nitelendirilen bu yemeğe farklı anlamlar yüklemek basın etiğine yakışmamaktadır. Herkesi sorumluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —