Tarih: 24.10.2013 01:29

RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti Gönen Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya; 22 Ekim Salı Günü Resmi Başvurusunu Parti Binasında, İlçe Başkanı Servet Bıyık’a Yaptı.

2014 yılı 30 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Aday Adaylığı başvuruları için belirlenen 01 Ekim-01 Kasım 2013 tarihleri içerisinde başvurular sürmekte.

Ak Parti Gönen Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya, beraberindeki Ak Parti Kadın Kolları Kurucu Başkanı, önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Yurdagül Aşkınoğlu, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi, Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı Bülent Can ile birlikte Ak Parti Gönen İlçe Başkanlığı binasında ilçe başkanı AV.Servet Bıyık’a başvurusunu gerçekleştirdi.

Karakaya; “iki dönemdir ilçemizde belediye başkanlığını sürdürmekte olan başkanımız Hüseyin Yakar’a, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde partimizi daha üst seviyelere hep birlikte taşıyacağız.” Dedi.

Bıyık; “ 2014 yılı Mahalli İdareler Yerel Seçimler öncesi partimize şu ana kadar üç aday başvurmuştur. Mevcut başkan Hüseyin Yakar, Yüksel Bağışlar ve Aydın Karakaya olmuştur. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —