Salı günü TEMAD Balıkesir’de toplanacak

Salı günü TEMAD Balıkesir’de toplanacak

TEMAD) Balıkesir İl Başkanlığı, 4 Haziran 2024 Salı günü, Balıkesir’de düzenleyeceği toplantı ile basın açıklaması yapacak.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Balıkesir İl Başkanlığı, 4 Haziran 2024 Salı günü, Balıkesir’de düzenleyeceği toplantı ile basın açıklaması yapacak.

TEMAD’ın, Bandırma İlçe Başkanlığı olağanüstü toplantısına katılan TEMAD Balıkesir İl Başkanı Salim Özdem, Bandırmalı üyeleri de bu toplantıya katılarak kendilerine destek vermeye çalışarak şunları söyledi:

“Astsubaylara hakları 20 yıldan beri verilmiyor. Biz, adalet içinde bize verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz. Bu konuda sesimizi yükseltmek için 4 Haziran 2024 Salı günü, saat 13.00’te, Balıkesir Ali Hikmetpaşa Meydanı’nda bir basın açıklaması yapacağız. Bu açıklamamıza Genel Başkanımız Hamza Dürgen ve yönetim kurulu üyeleri ile İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez de katılacak. Bunun dışında başka milletvekillerinin de katılmalarını bekliyoruz.”

TEMAD Bandırma İlçe Başkanı Yavuz Mısırcı da konuşmasında şunları söyledi:

“Hepimiz özlük haklarımız için mücadele etmeliyiz. Ama ne yazık ki son yıllarda bölündük. Yeniden kurumsal anlamda bir araya gelmeliyiz. Derneğimizin üye sayısını artırmalıyız. Bandırma’da halen 3 binin üzerinde emekli astsubaydan sadece 500 dolayında üyemiz var. Artık özlük haklarımız için sahalarda da mücadele vermeliyiz. Salı günü, Balıkesir’de yapılacak basın açıklamasına da katılacağız.” ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: TEMAD Balıkesir’ toplanacak
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli