Tarih: 22.04.2014 11:59

Şampiyon Sındırgı

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Süper Amatör lig bugün oynanan iki karşılaşma ile sona erdi. Saha ve seyircisi önünde Susurlukspor`u 3-0 yenen Sındırgı Belediyespor 2013-2014 lig Şampiyonu olurken Lacivert kırmızılı ekip gelecek sezon Erdekspor ile birlikte Bal lig`de mücadele verecek.

Pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona eren Bal lig`de küme düşen Edremit Belediyespor`dan sonra  Süper Amatör lig`de bugün Ayvalık`da Adaspor`u 2-0 yenen Gönen Belediyespor lig 2. olarak bal lig`e terfi için Balıkesir Belediyespor ile play off oynayacak.

Erdekspor`dan sonra Şampiyon olarak Bal`a terfi eden Sındırgı`dan sonra Bal`daki 3. Balıkesir temsilcisi Gönen Belediyespor ile Balıkesir Belediyespor arasında oynanacak Play Off karşılaşması 3. takımın kim olacağı belirlenecek.

Bugün sana ve seyircisi önünde Susurluk`u yenerek Şampiyonluk turu atan Sındırgıspor`da kutlamalar sürüyor.

Sındırgı Belediye spor Başkanı Özgür Gürcan 2013-2014 sezonunda başarılı bir grafik çizerek Şampiyonluğu kucaklayan Sındırgıspor`lu futbolcular ve teknik kadroyu gayret ve çabalarından dolayı kutlarken, Şampiyonluktaki payı nedeniyle 12. adam taraftarıda unutmadı.

Başkan Özgür Gürcan, taraftarın bu coşkulu desteği ile Bal`da da iddialarını sürdereceklerine inandığını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —