Sanat müziği derneğinden nefis konser

Sanat müziği derneğinden nefis konser

Bandırma Sanat Müziği derneği Korosu bir kez daha takdir aldı. Hınca Hınç dolu salonda tek boş yer Protokol koltukları idi.










Türk sanat müziğinin vazgeçilmez adresi Bandırma Sanat Müziği derneği uzunca ve yorucu bir çalışmanın ardından hazırladığı dev konser ile bir kez daha dinleyenlerinden takdir ve alkış  aldı.

Önceki akşam Barış Manço Kültür merkezinde gerçekleşen Konser'de Bandırma Sanat müziği derneği Korosu Şef Vedat Sevkal yönetiminde 15 Bayan, 15 Erkek ve 9 kişilik saz heyeti olmak üzere toplam 40 kişilik ekip'le gönülleri birkez daha fethetti.

Bandırma Sanat Müziği derneği sunucusu Ahmet Şakir Batu'nun kendine özgü yorumuyla başlayan konser'de koro 26 değişik makamda şarkı ve türkü seslendirdi.

Bandırma Sanat Müziği derneği Korosu finalde 2 tane de biz parçası ile muhteşem geceyi noktalarken sahneyi alkış yağmuru altında terk etti.

Büyük bir emekle hazırlanan Koro konserinde protokol sandalyeleri boş kaldı.

İzleyici konusunda büyük ilgi gören, hatta boş koltuk kalmadığı için balkon'un dahi dolduğu konser'de protokol için ayrılan ön sıranın konser süresince boş kalması Türk sanat müziği sevenleri üzdü.


Türk Sanat Müziği sevenler koltukları doldurdu




Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli