Tarih: 29.12.2013 18:54

Sanayispor 0-3 Edincikspor

Facebook Twitter Linked-in

1. Amatör küme`de dörtlü zirve hesapları Edincikspor`un ilk devre 1-0 yendiği Sanayispor`u bugün oynadığı 2. karşılaşmada da 3-0 yenmesi ile devam etti.

Lider`in yakın takipçisi Sanayispor bugün karşılaşmaya 3 puan hesapları ile çıktı. Sanayispor ilk dakikalardan itibaren alan mücadelesinde Edincikspor`a nazaran üstün bir performans sağladı.

Sanayispor`un yeşil siyahlı kalede gol aradığı 13. dakikada Ercan`ın sağ kanattan girdiği rakip ceza sahasında kaleci Muhammet`i avlarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturması karşılaşmanın seyrini değiştirdi.

Beklenmedik gol Sanayi`nin demorolize olmasını sağladı. daha sonraki dakikalarda eşitliğin sağlanması adına verilen çaba zaman geçtikçe tedirginliğe dönüştü ve ilk 45 dakika Edincik`in 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

Sanayispor 2.ci 45 Dakikada da beklediği gole kavuşamadı. Edincikspor ise yakaladığı pozüsyonları iyi değerlendirdi ve 59 dakikada Ercan kendi ve takımı adına skoru 2-0 a taşıdı.

Fark, Sanayispor`u oyundan düşürürken Edincikspor`un motivasyonunu arttırdı.

Karşılaşmada Sanayispor`un gol aradığı dakikalarda kalesinde gol görmesi ilk 2 golde olduğu gibi 3. golede mani olamadı.

Edincik adına M.Janberk 79 dakikada takımı adına 3. golü kaydederken, Sanayispor`un heyecanı da döndü.

Takım içinde rakip ve hakeme karşı sözlü itirazlar kırmızı kartları getirdi ve 84 dakikada Vural, 86 dakikada Özgür gördükleri kartlarla Sanayispor`u sahada 9 kişi bıraktı.

90 dakikanın son düdüğü Edincikspor`a üç puanı 3 güzel golle getirirken puanını da 24`e, ve  lig 2. ligine taşıdı.






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —