Tarih: 15.04.2019 17:43

Saraylar´da acı olay

Facebook Twitter Linked-in

Marmara Saraylar beldesinde faaliyet gösteren Soysal Madencilik şirketinde meydana gelen iş kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre iş kazası bu sabah saatlerinde meydana geldi.

Evli ve 2 çocuk babası Hikmet Şahin (32) işyerinde mermer blokları kesen elmas telin kopması üzerine sırtından yaralandı.

Kazanın hemen ardından başlayan kurtarma çalışmaları yaralı Hikmet Şahin´in Marmara devlet hastanesine yetiştirilmesi ve tedavi altına alınmasına rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Savcılık iş kazasında hayatını kaybeden Hikmet Şahin´in cenazesini kati ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna sevk etti.

Saraylar´da sevilen kişiliğe sahip 2 çocuk babası Hikmet Şahin´in müessif iş kazası sonucu hayatını kaybetmesi çevresinde derin üzüntü ile karşılandı.

Aslen Kastamonu ili Şenpazar ilçesi Edeler köyü nüfusuna kayıtlı olan Hikmet Şahin´in cenazesi bu akşam Bursa adli tıp kurumundan alınarak defin edilmek üzere Kastamonu ili Şenpazar ilçesi Edeler köyüne götürülecek.

Marmara Belediye başkanlığı Hikmet Şahin´in cenazesine katılmak isteyen sevenleri için bu gece Saraylar´dan 2 otobüs kaldırarak yarınki cenazeye katılım sağlayacak.

16 Nisan Salı günü Kastamonu ili Şenpazar ilçesi Edeler köyünde, öğle namazını müteakiben ebedi istirahatgahına defnedilecek olan Hikmet Şahin´e Allah´dan rahmet kederli ailesi, eş, dört ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

/resimler/2019-4/16/1050286603450.jpg

 

Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Hikmet Şahin´in dünya güzeli iki kız çocuğu yetim kaldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —