Sarraf vitrini gibi, Balık tezgâhı
Zamansız mevsim değişimi bir çok alanda yaşamı olumsuz etkilerken, yazlık işletmeler 9 günlük bayram tatilini fırsata çevirdi.
Zamansız mevsim değişimi bir çok alanda yaşamı olumsuz etkilerken, yazlık işletmeler 9 günlük bayram tatilini fırsata çevirdi.
Erdek, Ocaklar ve beraberindeki bir çok tatil adresi köyde 2024 sezonuna erken giren işletmeler özellikle 9 günlük bayram tatilini fırsata çevirdi.
Bunlardan birisi olan Hüseyin Günal & Orhan Kaplan ikilisi Ocaklar iskele meydanına açtıkları Balıkçı işyeri ile beldede önemli bir eksikliği gidermiş oldular.
Deniz ürünlerinde yaşanan olumsuzluğa rağmen Günal & Kaplan ikilisinin iskele meydanındaki balıkçı tezgahları çeşit ve görsel açıdan sarraf vitrinini aratmadı.

- Cuma 17.4 ° / 5.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.4 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 14.8 ° / 3.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu


