Şekerci tutmadı...

Şekerci tutmadı...

Büyükşehir`in iki güçlü adayının gözünde o var...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın, genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur`u Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklaması ardından gelişen olaylar Uğur`un Bandırma konusunda peşin hükümlü olmadığını gösterdi.

Uğur, Balıkesir porogramı ardından dün gerçekleştirdiği Marmara programında kafasındaki net isimleri açıklarken Bandırma`ya geldiğinde adres görtermekten imtina etti.

Uğur`un Bandırma ilçe teşkilatındaki açıklamasında Malumun ilanı olacağı şeklindeki beklentiler hüzrana uğradı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Recep Şekerci`yi Bandırma adayı olarak açıklama bekleyenlere `` işte Bandırma`yı daha ileriye taşıyacak pırıl, pırıl 6 aday adayı hepside bir birinden değerli`` diyerek beklentileri ötelemesi Uğur`un kafasındaki namzetin henüs oluşmadığı anlaşıldı.

Diğer yandan Uğur`un Bandırma programı ile örtüştürülen Ticaret Odasındaki SGK bürosunun açılışında sadece Uğur`un değil, MHP Büyükşehir Başkanı İsmail Ok`un da Mehmet Kılkışlı`nın gözünün içine bakması kimsenin gözünden kaçmadı.



demokrat
10.12.2013 09:58:36
Sayın başbakanımız "oy namustur"diyor her yerde...Ne kadar anlamlı ve ne kadar doğru.İsabet buyurmuşlar zat-ı alileri...Peki altlarında parti bayrağı olanlar şimdi başbakanımıza göre ne oluyorlar?Soylu gibi aşırı namuslu mu yoksa(!)...

bandırma_
10.12.2013 12:39:34
Bandırmada AKP seçim kazanmak istiyorsa mutlaka Mehmet Kılkışlı gibi Bandırmalının sevdiği bir adayı çıkarmalı. Yoksa Dursun Mirza rakipsiz bir şekilde farklı kazanır.

  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı