Tarih: 29.08.2024 01:02

"Sen misin Belediyeyi eleştiren!...

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Mahalli seçimleri ile yeniden şekillenen yerel siyasetin kısır döngü içindeki işgüzarlıklar öylesine ayyuka çıktı ki hangisini seçip yazacağımızı bizde şaşırdık.

Marmara adalar esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı Aykut Doğrugöz bir süre önce Bandırma Manşet'e verdiği mülakat ile 31 Mart'ta göreve gelen Adanın CHP li belediyesinin, ada halkının beklentilerine yönelik çözüm üretmek, çaba sarf etmek yerine, ayrıştırıcı, karıştırıcı ve partizanca tutumları nedeni ile ada esnafının daha 3 aylık sürede eski Belediye'yi arar hale geldiklerini açıklamıştı.

Yukarıdaki  fotoğrafta görüldüğü gibi üyesi olan esnaf ve sanatkarın arkasında duran Oda Başkanı Aykut Doğrugöz, doğruları söylediği için esnaf odası ile birlikte kapı önüne kondu.

Başkan Aydın Dinçer imzalı tebligatta, Marmara adalar esnaf ve sanatkarlar odasının, mülkiyeti Marmara Belediyesine ait olan işyerini boşaltması istendi.

Anlaşılan o ki, 5 aylık CHP Belediyeleri işi gücü bıraktı cadı avına çıktı.

Oysa, aslen Gönenli olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ilk milletvekilliği adaylık döneminde beraberindeki çekirdek kadrosu ile birlikte adaya ayak bastığında kapısını kaldığı ve sıcak bir çayla karşılandığı tek mekan Marmara Adalar esnaf ve sanatkarlar odası idi.

Oda Başkanı Aykut Doğrugöz o dönem AK Partili olan Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve AK Parti hükümetinden duydukları sıkıntıları tek tek anlatıp dertleştikleri için Süleyman Aksoy belediyesin kiracısı olan esnaf odası için böylesine aşağılık bir tasarrufta bulunmamıştı.

Yerel yönetimlerde 60 Aylık görev süresi için koltuğa oturan CHP li Belediye Başkanlar, karşılama ve uğurlama programları ile ilk 5 ayı boşu boşuna geçirirlerken, verdikleri talimatlarla kendilerine duyulan güven kapılarını bir bir kırdıklarının farkında bile olmadılar.

Gün gelir devran döner, belki bir çok kızgınlık unutulur ama sizin yaptıklarınız Florasan lamba gibi insanların gözünü alır…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —