"Siz nasıl sosyal demokrat Belediyesiniz?..."

31 Mart Mahalli seçimlerinde AK Partiyi desteklediği gerekçesi ile Erhan Restaurant sezon ortasında palas, pandıras kollu kuvvet kullanılarak boşaltıldı.

Marmara'da yaşanan müessif olay tatilcilere “Gezi”yi anımsattı. Bir tarafta 60 güne sığdırılan sezonda işini gücünü kira-vergi-stopaj- sigorta- elektrik- su, personel vs gider bütçesi denk etme çaresizliği içindeki esnaf, gider tarafta siyasi kazanımlarını çoban sopası gibi kullanan yerel Marmara Adalar belediyesi.

İddiaya göre 31 Mart Mahalli seçimlerinde AK Partiyi destekleyen Erhan restoran işletmesi, “Güzel Günler göreceğiz” diye ada yönetimine talip olan Aydın Dinçer'in mazbatasını alıp koltuğa oturması ardından yaşama kattığı toplumda karşılığı olmayan uygulamalarla tepki dağlarının odağı oldu.

Marmara'da tatil sezonu ile birlikte huzur isteyen tatilcilerin huzurunu kaçıran Ada Belediyesi kollu kuvvet vasıtası ile Erhan Restaurant'ın masa-sandalyelerini toplarken karşısında aynı işi yapan komşusuna her hangi bir uygulama yapılmıyor.

Kişiye göre uygulamanın mağduru  Erhan Restaurant işletmesi, sezon içinde kendilerine reva görülen Filistin işkencesini sağlıklı bir yerel yönetim anlayışı ile bağdaşmadığını, adalet ve demokrasiden bahseden CHP'nin aşağıdan yukarı tüm temsilcilerini Marmara'da yaşanan anti demokratik uygulamaya kulak vermelerini istedi.

Erhan Restoran işletmesi “Gelecek adına umut besleyen esnafın ekmeğine kan doğranıyor… Bu uygulamadan rahatsız olan tatilci bizim yanımızda, hani sosyal paylaşımcı CHP yöneticileri nerede.” derken aynı zamanda küçük esnaf ve sanatkarın savunma refleksi olarak faaliyet gösteren Esnaf odası ve Esnaf odaları birliği Besob yönetiminin Marmara'ya gelerek yaşanan  trajediyi yerinde görmelerini istedi.



  • Cumartesi 32.2 ° / 18.4 ° Güneşli
  • Pazar 32.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Pazartesi 34.1 ° / 14.1 ° Güneşli