ŞMG Mezunları derneği kuruluyor.

ŞMG Mezunları derneği kuruluyor.

ŞMG mezunlarının aynı çatı altında toplanması için “ŞMG LİSESİ Mezunları Derneği” kurulmasının doğru olacağı düşüncesi benimsendi.

Bandırma’nın en köklü lisesi Şehit Mehmet Günenç Lisesi mezunları Cemal Adıgüzel, Selim Panç, Nilgün Kadıoğlu, Erhan Gülşar, Güven Güven mezun oldukları okullarını ziyaret ederek Okul Müdürü Bülent Kandemir ile görüştüler.

Dr. Selim Panç, yaptığı açıklamada mezun oldukları okulu ziyaret etmekten büyük bir onur duyduklarını belirterek okul müdürümüz ile çok faydalı fikir alışverişinde bulunduklarını açıkladı. Panç; “Burada ki görüşme ile ŞMG mezunları olarak çok farklı platformlarda bir araya gelerek okul ile ilgili neler yapılabileceği, okula nasıl bir katkılar sunabileceği konuştuk. ŞMG Mezunları ve okulumuz ile arasında bir kopukluk olduğu da kesin. Okul mezunlarımızın okul ile ilgili bir çok farklı ve güzel düşünceleri var. Bunların hayata geçirilebilmesi için, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebilmesi, bütün ŞMG mezunlarının aynı çatı altında toplanması için “ŞMG LİSESİ Mezunları Derneği” kurulmasının doğru olacağı düşüncesi benimsendi. Bunun hayata geçirilebilmesi için önümüzdeki günlerde geniş katılımlı okul mezunlarının bir araya geleceği bir toplantının yapılması kararı aldık.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Mezunları derneği kuruluyor.
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli