Sokak Hayvanları için fidan diktiler

Sokak Hayvanları için fidan diktiler

Bizim Çocuklarımız Sanat-Kültür ve Doğa Derneği sokak hayvanları fenomeni Gülen Kayacık'ın barınağına fidan diktiler "İyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir"

Amaç ve gayenin aynı noktada buluştuğu sosyal bir çalışmaya tanık olduk… Bir süredir faaliyetleri durdurulan Bizim Çocuklarımız Sanat-Kültür ve Doğa Derneği Alev Şengönül & Murat Özkuş ikilisi tarafından sosyal hayata yeniden kavuşturuldu.

2011 de kurulan ancak çeşitli olumsuzluklar nedeni ile faaliyetlerini bir süre dondurmak durumunda kalan Bizim Çocuklarımız Sanat-Kültür ve Doğa Derneği 47 üyesi, 40 sokak Çocuğu, 12 Üniversite öğrencisi gönüllüsü, 8 Vatandaş gönüllüsü ve 3'ü Denetim, 5'i yönetim kurulu olmak üzere kendi ekseninde küçük bir Sanat-Kültür ve Doğa ordusu ile sosyal hayata yeniden start verdi.   

Bizim Çocuklarımız Sanat-Kültür ve Doğa Derneği sosyal çalışmalarının ilk kazmasını bugün sokak hayvanları Fenomeni Gülen Kayacık'ın barınağında vurdu.

Bizim Çocuklarımız Sanat-Kültür ve Doğa Derneği Başkanı Alev Şengönül Gülen Kayacık'ın son derece sosyal bir çalışma içinde olduğunu, bu anlamda kendisine destek olmak için barınağına fidan dikmeye karar verdiklerini söyledi.

Gülen Kayacık ise Bizim Çocuklarımız Sanat-Kültür ve Doğa Derneği üyelerine teşekkür ederek tüm imkansızlıklara rağmen kendisine ait barınakta bulunan canlıların yaşamı için büyük çaba sarf ettiğini söyledi.