Tarih: 01.03.2019 18:42

Son telefon görüşmesindeki kişi tutuklandı.

Facebook Twitter Linked-in

Edremit ilçesi Zeytinli Mahallesi Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanında meydana gelen acı olayın sebebi esrarını korurken, kadın muhtarı yanına çağırdığı iddia edilen kişi gizlice çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklandı.

/resimler/2019-3/1/1845354557042.jpg

Soruşturma kapsamında muhtar Nuray Günaçar´ın H.G.´yi saat 17.00 sıralarında Kızılkeçili Mahallesi´nde zeytinlik alana çağırdığı ileri sürülürken, olay yerine muhtar Nuray Günaçar´ın 10 AAB 105 plakalı araçla, H.G. isimli şahsın ise 59 FA 550 plakalı aracı ile geldiği öğrenildi.

Zeytinlik arasında buluşan muhtar Nuray Günaçar ile H.G.´nin burada tartıştıkları belirtilirken, olayın 23.00 sıralarında meydana geldiği belirtildi.

Bu süre zarfında Günaçar´ın seçimler ile ilgili sıkıntıları olduğunu H.G. isimli şahsa anlattığı ve 6 saatlik süre içinde 2-3 kez beylik tabancası ile kadın muhtarın intihara teşebbüs ettiği fakat bu eylemlerini H.G.´nin engellediği iddia edildi.

/resimler/2019-3/1/1853427066518.jpg

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

31 Mart yerel seçimlerde yeniden muhtar adayı olan Edremit ilçesi Sarıkız Mahalles Muhtarı Nuray Günaçar, geçen Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında Edremit-Kızılkeçili Yolu´nda park halindeki otomobilinde başından vurulmuş olarak bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri evli ve 2 çocuk annesi Günaçar´ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bursa Adli Tıp Kurumu´na otopsi için gönderilen Muhtar Günaçar´ın cenazesi, yakınları tarafından alınarak bugün Akçay´a getirildi.

Nuray Günaçar, Merkez Cami´nde cuma namazına müteakip klılınan cenaze namazının ardından Kızılkeçi Köyü Mezarlığı´nda toprağa verildi. Mahalle sakinleri, dostları ve siyasetçiler tarafından son yolculuğuna uğurlanan Nuray Günaçar´ın eşi Kerim Günaçar ile oğlu Sefa Günaçar´ın ayakta güçlükle durduğu gözlendi.

Cenazeye katılan Edremit eski Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, "Akçay´da çok sevilen, çok çalışkan ve iyi bir insandı. Bizim kardeşimiz gibiydi. Rahmetli ile beraber çalışma dönemimiz oldu. Çok üzücü bir olay, üzüldük. Kendisine son görevimizi yapmaya geldik. Akçay´ımızın, Edremit´imizin başı sağolsun. Yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı soruşturmanın gizliliği bulunduğunu belirterek, konuyla ilgili soruları yanıtlamadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —