Tarih: 29.10.2012 00:38

Soylu`yu öyle bir yerinden vurdular ki!..

Facebook Twitter Linked-in




Demokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde iktidara sert eleştiriler yönelten Süleyman Soylu, AKP`ye geçip Genel Başkan yardımcısı olunca verdiği ilk demeçte, eski defterleri açtırdı.


"CHP, Cumhuriyet istismarını yapmaya çalışıyorlar" diyen Soylu`yu cevaplayan CHP Genel Başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, "Bu halk hangi Süleyman`a inansın. Daha dün Başbakan Erdoğan`a `Padişah olmak istiyor` diyen, `AKP hükümetinin yolsuzluk çukurunun içinde olduğunu` söyleyen, `At üzerinde duramayan ülkeyi de yönetemez` diyen Soylu inandırıcı olamaz"dedi.

``Sayın Başbakan, Türkiye`nin önüne büyük bir ufuk siyaseti koymaktadır`` diyerek AKP`ye geçen ve Genel Başkan yardımcısı olan Soylu, 2008 ve 2009 yıllarında DP Genel Başkanıyken, ``Bu ülkede kaos yaratan bir Başbakan var. At üstünde durmayı nasıl beceremediyse, ülke yönetmeyi de aynı şekilde beceremedi. Padişah olmak istiyor. Paçalarından yolsuzluk akıyor. Halk 29 Mart`ta hükümete zıkkımın kökünü gösterecek... Yolsuzluklarla mücadele edeceğim diyen hükümet, Türkiye`yi yolsuzluk çukuru içine batırdı. Başbakan, rantın babasını getirdi`` gibi demeçler vermişti.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —