Sözat`ın 2. Erdek programı

Sözat`ın 2. Erdek programı

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat pazartesi günü 2. kez Erdek`e geliyor.

Siyaset arenasındaki belirginlikler yavaş yavaş puslu ortamdan kurtulup netlik kazanırken, önce ilçe aday adayları, ardından Büyükşehir adayları, daha sonra ilçe Belediye Başkan adaylarının belirlenmesi ile devam eden süreç, Büyükşehir Beleldiye Başkan adaylarının, ilçe adayları ile birlikte çalışmaları devam ediyor.

Son iki hafta içinde Büyükşehir ve ilçe Belediye meclis üyelerinin belirlik kazanacağı siyaset arenasında yatırımcı kurum olarak öne çıkan Büyükşehir Beleldiye Başkan adaylarının 20 ilçe bazında gerçekleştirdiği seçim gezileri bir anlamda bölgesel beklentilerin öne çıkması ve öncelikli beklentilerin aday programlarında yer alması aşamasına gelindi.

Bu anlamda Büyükşehir adayları öncelikle partilerinin zayıf olduğunu gördükleri ilçelerde çalışmalarına yoğunluk veriyor.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat, Balıkesir`deki ilçeler gezisinin ilk turunu noktaladığı Erdek`e pazartesi günü yeniden geliyor.

Sözat Kapıdağ yarımadasının doğu bölümünü ziyaret ettiği gezisini bu kez batı kanadında sürdürerek Ocaklar, Narlı, İlhanlar, Doğanlar bölümünde sürdürüp zaman yeterse Paşalimanı adasına geçecek.

Ziyaret programı ile ilgili açıklama yapan CHP Erdek belediye Başkan adayı Mim.Hüseyin Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat`ın Erdek programlarının sadece prosedürden ibaret olduğunu belirterek ``Biz ilçe merkezi, beldeler, köyler ve Paşalimanında gerekli çalışmaları tamamladık, şu anda ayrıntılı programımızı sürdürüyoruz, Büyükşehir Belediye Başkan aday ziyaretlerimiz halkımızın adayımızı yakında görme arzusundan kaynaklanmaktadır.`` dedi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat, gerçekleştirdiği gezilerde bayanların büyük ilgisi ile karşılanmasına, hayatın yükünü omuzlarında hisseden kesim olarak nitelediği kadınların aile bütünlüğünü korumak anlamında büyük meşakkat çektiklerini vurgulayarak ``Hani bir söz vardır, `damdan düşenin halinden, damdan düşen bilir.` bizde de sofraya gelen aşın nasıl geldiğini, mutfakta tencerenin nasıl kaynadığını hanımlar bilir, yani onların mahiretli bir ekonomistten daha iktisatlı programları olmasa o mutfaklarda tencere biraz zor kaynar`` diyerek bu seçimlerde kadın oylarının neticeyi belirleyen oylar olacağını söyledi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat, tecrübeli bir tarımcı olarak üretimden tüketime, sağlıktan güvenliğe uzanan arterde hanımlar için yerel yönetim desteği oluşturacak kendilerin özgü programları olacağını söyledi.



cengo
1.02.2014 21:16:01
Sami Sözat adamın köküdür. helal olsun CHP ye, delikanlı halk adamı aday buldu..

cengo
4.02.2014 11:39:39
Sami Sözat halk adamı. tebrik ederim. kesin kazanır.

  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli