SULTANLAR İZMİR`DE ZAFER PEŞİNDE

SULTANLAR İZMİR`DE ZAFER PEŞİNDE




Aroma Bayanlar Voleybol 2.Ligi'nde mücadele eden Balıkesir Belediyespor ligin 5 .haftasında İzmir deplasmanında Rota Koleji
Gazi Gençlik ile karşı karşıya gelecek.


Son maçında sahasında Altınoluk Belediyespor'u konuk eden ve maçı 3-1 kaybeden Belediyespor Rota karşısında galip gelerek bu mağlubiyeti telafi etmek istiyor. Ligde oynadığı 4 maçı da kazanan Rota karşısında galip gelerek rakibine ilk mağlubiyeti tattırmak isteyen sultanlar hazırlıklarını sürdürüyor.


Balıkesir Belediyespor'un antrenörü Uğur Baysal zorlu Rota maçı öncesinde yaptığı açıklamada Altınoluk karşısında yapılan hataları yapmayarak rakiplerine ilk mağlubiyetlerini tattırmak istediklerini belirtti. Baysal” Altınoluk maçında ilk sette oynadığımız oyunu diğer setlere yayamadığımız için maçı kaybettik. Bu maçı bir kenara bırakarak Rota ile oynayacağımız zorlu maça hazırlanıyoruz. Rakibimiz 4 maçını da kazanarak ne kadar formda olduğunu gösterdi. Maça iyi bir şekilde hazırlandık. Hatalarımızı en aza indirerek rakibimizi deplasmanda mağlup etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli