SÜPER AMATÖR LİG MESAİSİ BAŞLIYOR

SÜPER AMATÖR LİG MESAİSİ BAŞLIYOR

2013-2014 Futbol Sezonu Süper Amatör Lig ilk hafta karşılaşmaları belli oldu.

31 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 13:30’da Kurtdereli Toplantı Salonu’nda Balıkesir ASKF tarafından düzenlenen teknik toplantıda çekilen kuralar sonucu 15 Eylül 2013 tarihinde başlatılması düşünülen 2013-2014 Futbol Sezonu Süper Amatör Lig ilk hafta karşılaşmaları belli oldu.

 

Altınoluk Bld.spor – Gönen Bld.spor

Yenisanayispor – Havran Fatih Belediyespor

Susurlukspor – Küçükköy Bld.spor

Ovaköyspor – Sındırgı Bld.spor

Altınova Bld.spor –Manyas Bld.spor

Yakupköyspor – Etispor

Adaspor – Burhaniye Bld.spor

 

MENGÜÇ, FORMA HEDİYE ETTİ.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Balıkesir ASKF Başkanı Metin MENGÜÇ, 2013-20214 Futbol Sezonunun tüm takımlara hayırlı, uğurlu olmasını ve kazasız, belasız bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.

Amatör futbol takımları için 1. Transfer mevsiminin 8 Temmuz – 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirten MENGÜÇ, 2013-2014 futbol sezonu için çıkarılacak filiz lisanslar ve vizeler için ücret alınmayacağını, kulüpler arası yapılacak olan aktarma ve lige katılım bedellerinde de değişiklik olmadığını belirterek ücretlerin geçen yılki seviyede kaldığını belirtti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İl Spor Müdürlüğü tarafından amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapılacağını belirten MENGÜÇ, yapılacak malzeme yardımları ile ilgili olarak tüm kulüplere anorak ve yağmurluk verilmesi yönündeki taleplerini İl spor Müdürlüğüne ilettiklerini belirtti. Söz konusu malzemeler için ihale aşamasının sürdüğünü, ihale sonuçlandıktan sonra kulüplerimize 7 adet anorak ve 20 adet yağmurluk dağıtılacağını sözlerine ekleyen MENGÜÇ, konuşmasının sonunda amatör spora yaptığı hizmetlerden dolayı İl Spor Müdürü İlhan ASLAN’a teşekkür ederek 10 numaralı forma hediye etti.

İLHAN ASLAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ.

Yapılacak olan kur’a çekiminin tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen İl Spor Müdürü İlhan ASLAN, Balıkesirspor’un PTT 1. Lige çıkmasının yanı sıra bazı ilçe takımlarının da Bölgesel Amatör Lige yükselmelerinin ilimiz spor faaliyetleri adına sevindirici olduğunu belirterek yeni sezonun hayırlı olmasını ve kazasız, belasız geçirilmesi temennisinde bulundu.

 DEĞİŞEN OYUN KURALLAR İLE İLGİLİ EĞİTİMLER

Balıkesir İl Hakem Kurulu Üyelerinden Hakan ALTIKAT, 2013 – 2014 sezonunda değişen oyun kuralları ile ilgili olarak kulüplerden gelen eğitim taleplerinin karşılanacağını, kulüplerin böyle bir istekleri olduğu taktirde 244 98 37 nolu telefon ile talepte bulunabileceklerini belirtti.

 TEMSİLCİLİK SEÇİMLERİ

Konuşmacıların ardından her Salı günü saat 13:30’da yapılacak olan Tertip Komitesi Toplantılarına katılabilecek nitelikte olan kişilerin aday olmasının talep edildiği temsilcilik seçimleri yapıldı.

İl Temsilciliğine yeniden seçilen Erol KILIÇ yaptığı konuşmasında, Bana gösterdiğiniz güvenden dolayı teşekkür ederim. Bir kulübün isteklerini yerine getirirken, diğer kulübün menfaatlerini de dikkate alarak herhangi bir haksızlığa yer vermeden görevimi yerine getirmeye çalışıyorum. Sorunlarınız olduğunda telefonumdan bana her zaman ulaşabilirsiniz dedi. Ayrıca herhangi bir aksilik olmadığı taktirde Süper Amatör Lig’in 15 Eylül’de başlatılmasının planlandığını belirten KILIÇ, 2013-2014 sezonunun hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek, kazasız belasız bir sezon temennisinde bulundu.

Yapılan seçim sonucumda İl Tertip Komitesi aşağıdaki isimlerden oluştu;

 

İL TERTİP KOMİTESİ

İl Temesilcisi : Erol KILIÇ

İL TERTİP KOMİTESİ ASİL ÜYELER

Ender BAŞOĞLU (Halalcaspor)

Hasan DEMİRCAN (Manyas Bld.spor)

Taner GÜVEN (Demirspor)

 

İL TERTİP KOMİTESİ YEDEK ÜYELER

Neclet DEMİRÖZER (Sındırgı Bld.spor)

İbrahim PALAS (Gönen Bld.spor)

Süleyman AŞIK (Ceylanspor)

MARMARA BÖLGE SORUMLUSU

Ertunç İŞBAY



  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli