Süper lig bitti.

Süper lig bitti.

Gönenspor`un Şampiyonluğu ile noktalanan lig`de, Sanayispor, Zeytinlispor, Susurlukspor ve Bigadiç Etibankspor küme düştü.







Süper ligde bugün oynanan iki karşılaşma ile lig tamamlandı.

3 hafta önce 9 puan farkla ligi lider kapatarak Şampiyonluğunu ilan eden Gönen Termalspor Bal ligi`nin yeni temsilcisi olurken, Bugün oynanan iki önemli karşılaşmada 1.amatör kümeye düşen takımlarda belirlendi.

Lig de umudu kalmayan Zeytinlispor son karşılaşması için Bandırma ya gelmedi ve bu müsabakayı 3-0 hükmen kazanan Sanayispor 27 puanla ligden düştü.
Düşme potasındaki diğer ekip Ayvalık Sakaryaspor idi.
Sakaryaspor bugün Bandırma Etispor`u konuk etti. Ayvalık taki karşılaşmada cezalı ve sakat oyuncuları nedeni ile sahaya eksik kadro ile çıkan Etispor karşılaşmanın  ilk devresini 3-0 kaybederken, İkinci yarısında kaydedilen üç golün ikisi Etispor`un, birisi ise Sakarya`nın idi ve Sakaryaspor 90 dakika sonunda Etispor`u 4-2 yendi.
Böylece düşme potasındaki Sakarya  önceki hafta Erdek`te Erdekspor`dan ve bu hafta kendi sahasında Etispor`dan aldığı 3 er puanla potadan çıktı ve ligi 29 puanla Etispor`un üzerinde tamamladı.

Etispor ise son haftalardaki kayıpları nedeni ile ligi düşme sınırında 28 puanla noktalarken, Bigadiç Etibankspor 8, Zeytinlispor 20, Susurlukspor 21 ve Sanayispor 27 puanla küme düşen takımlar oldu. 




fikri
11.04.2012 19:29:08
Biz işte bu yüzden adam olamıyoruz adam bölgemizin takımlarından aldığı puanlarla ligde kalıyor sanayi bölgemizde kaybettiği puanlarla ligden düşüyor üzücü ve düşündürücü bi durum çıkın anadoluyada millet birbirini nasıl tutuyor

amatör
11.04.2012 20:01:36
Bandırma sanayispor`un ligden düşmesine çok üzüldüm.Ama düşmesinin tek sebebi kötü yönetilmektir. Yönetim işi bilmiyor,sezon başı bedava oyuncu veriyorsun, para ile oyuncu alıyorsun. Sonra diğer takımların sonuçlarına bakıyorsun, ben burda Etispor müdafe etmiyorum. ama Sanayispor bu durumlara düşmemesi lazımdır.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 34.1 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 37.1 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 40.8 ° / 19.8 ° Güneşli