TAMİR VE BAKIM ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

TAMİR VE BAKIM ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Bandırma Belediye Başkanlığı seçimden bir gün sonra kent içi imar hareketleri hızlı başladı.

Son yapılan mahalli seçimler sonunda ikinci kez Bandırma Belediye Başkanlığı’na seçilen Dursun Mirza göreve başlamasından bir gün sonra kent içi imar hareketleri hızlı başladı.

Tamir işine önce hasar görmeyen yeri kalmayan Cumhuriyet Meydanı’ndan başlanmasıyla birlikte 5 yıldan beri içine su konulmadığı için adeta çöplüğe dönen süs havuzu da bakıma alındı. Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Meydanı’nda tamir işinin geçici olduğunu asıl yenilemenin daha sonra yapılacağını, bir hafta içinde tamir edilen ve şık bir görüntü sağlanan süs havuzuna da su konularak ışıklandırılacağını söyledi. Öte yandan tamir ve bakım çalışmaları bir biri ardına devam edilenler arasında İnönü Caddesi-İş Bankası Emniyet Müdürlüğü arası da var.

 Yoğun araç ve yaya trafiğinin bulunduğu cadde; üzerinde ay yıldız ve Bandırma amblemi bulunan ve şık bir görüntü sağlayan bariyerlerle bölündü. Bölünme sonrası cadde hem şık bir görüntü sağlandı hem de biraz daha genişledi. Tamir ve bakım işlerinin kenar mahalleler ve kent merkezinden itibaren sürekli devam edeceği öğrenildi. Erdem ÖZCAN



  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli