Tatlısu kavşağı can yakmaya devam ediyor.

Tatlısu kavşağı can yakmaya devam ediyor.

Tatlısu kavşağında 3 aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Tatlısu kavşağında 3 aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Bandırma-Erdek Karayolu Tatlısu, Kapıdağ mandırası çıkışında meydana gelen 3 lü trafik kazasında özel otomobil sürücüsü Egemen Eken ciddi şekilde yaralandı.

Kaza saat 19.00 sularında meydana geldi. 10 AIA 074 plaka sayılı özel otomobil sürücüsü Egemen Eken Tatlısu kavşağında alt geçitten geçtikten sonra Kapıdağ süt ürünleri satıl mağazası önünden ana yola çıkıyordu.

Yol çalışması dolayısı ile karşı şeridin trafiğe kapalı olması Bandırma yönüne giren güzergah ortadan işaretlerle bölünmüş trafik tek yönden çift şerit olarak işliyordu.

O sırada  Süleyman Sarıaslan'ın kullandığı 16 LES 29 plakalı Beton mikseri Bandırma'dan Erdek yönüne, İbrahim Akkoyun'un kullandığı 34 FVY 086 plaka sayılı panelvan minibüs ise Erdek'ten Bandırma yönüne seyretmekte idi.

Bandırma'dan Erdek yönüne seyretmekte olan Süleyman Sarıaslan idaresindeki 16 LES 29 Plaka sayılı beton mikseri Kavşaktan önüne çıkan Egemen Eken'in idaresindeki 10 AIA 074 plaka sayılı özel otomobile sert bir şekilde çarptı.

Çarpmanın etkisi ile fırlayan otomobil bu kez Erdek yönünden gelip, Bandırma yönüne gitmekte olan İbrahim Akkoyun idaresindeki 34 FVY 086 plaka sayılı panelvan Minibüs 'ün önüne çarptı.

3 lü araçların aynı noktada karşılaşmaları sonucu meydana gelen kazada Egemen Eken'in kullandığı 10 AIA 074 plaka sayılı özel araç önden büyük darbe aldı. Kaza hemen ilgili birimlere bildirildi. Büyükşehir İtfaiyesi Erdek ve Bandırma grup amirliğine bağlı ekipler kısa sürede kaza yerine intikal ederek araçta sıkışmış olan Egemen Eken'in aracından alarak kaza yerine intikal eden 12 ekiplerine teslim ettiler.

Kaza sonrası yolun trafiğe kapanması üzerine yoldan geçen araçlar yol çalışmaları nedeni ile kapatılan ancak asfaltlama çalışmasının bittiği karşı şeridi açarak trafiğin rahatlamasını sağlarken, Kazanın olduğu Bandırma yönü şeritte jandarma tarafından uyarı ve dikkatle yolun trafiğe açılmasını sağladı.

Önceki gün işaret ettiğimiz gibi yol müteahhidinin yol güvenliğini sağlayıcı bir çalışması olmadan eski yolu çift taraflı trafiğe yönlendirmesi bu kazanın başlıca nedenidir.



Anahtar Kelimeler: Tatlısu kavşağı yakmaya devam ediyor.
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli