Tarih: 24.10.2024 16:10

TEK EKSİĞİMİZ KALPTİ!

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın, göreve geldiğinde ilk icraatı belediyenin logosunu değiştirmek olmuştu.  
Tabii ki bu konuda oldukça eleştiri alan Akın, yeni logonun Balıkesir Büyükşehir Belediyesi için herhangi bir maliyete neden olmadığını, hatta Balıkesir ve ilçelerinde ömrünü tamamlamamış hiçbir yerde logo değişimine gerek duyulmayacağını söylemişti.


Ancak durum öyle olmadı! 

Balıkesir merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde yeni logo için ciddi harcamalar yapılıyor. Bunların örnekleri de Erdek, Gönen ve Bandırma’da yaşanıyor. Toplu taşıma araçları ve duraklarda yeni logo basımları göze çarpıyor. 

Ne hizmet ama! 

"Erdek'in ve Bandırmanın hali hazırda bu kadar çözülmeyi bekleyen sorunu varken tek eksiğimiz sanki yeni logolarımızdı. Ayrıca Balıkesir ve tüm ilçelerinde bu logo yenileme işini hangi firma, hangi ihaleyle aldı, açıklasın da bilelim! Malum yapılan harcama ciddi derecede büyük. Yoksa bu iş için birilerine doğrudan temine mi gidildi?  Kamuoyu bunu merak ediyor.
Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak Erdek'e hizmet etmek istiyorsa işe temizlik ve altyapı sorununa destek olmakla başlayabilir. 
Tabii ki Erdek'in yolunu biliyorsa!" deniliyor…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —