Tek şanssızlık havanın çok sıcak olması

Tek şanssızlık havanın çok sıcak olması

Et Balık kurumu adına gerçekleştirilen Büyükbaş hayvan ithalatı, Et Balık kurumu mudilerinin kurbanlık ihtiyacını gidermek için kullanılacak.

Et Balık kurumu adına gerçekleştirilen ithalat, Et Balık kurumu mudilerinin kurbanlık ihtiyacını gidermek için kullanılacak.

Et Balık kurumu mudilerinin kurbanlık ihtiyacını karşılamak için 1350 Büyükbaş hayvan ile Bandırma Çelebi limanına demirleyen AL FAROUK çok seri gümrük mevzuatları trafiği sonrası boşaltılma işlemine başlatıldı.

48 Saat'te boşaltılması planlanan AL FAROUK tüm işlemlerine sağlanan seri performansa rağmen, hava sıcaklığının beklentinin çok üzerinde seyretmesi hem AL FAROUK için, hem de Bandırma için büyük şanssızlık oluşturdu.

Paşabayır, Paşakent, Paşakonak, Ayyıldız ve Yen Mahalle sakinleri alışmakta zorluk çektikleri AHIR kokusu 48 saatlik süre ile gerçekleşmesi şans olarak değerlendiriliyor.

3 KATLI YÜZEN AHIR BANDIRMA'NIN %50 NİN YAŞADIĞI 5 MAHALLEDE KONUT CAMLARININ ZORUNLUKAPANMASINA NEDEN OLDU.

Et Balık kurumu kurbanlık ve kırmız et piyasasını regule etmek amacıyla ithal ettiği Avrupa menşeili 1350 Büyükbaş hayvanın Bandırma Çelebi limanındaki tahmil tahliyesi ardından Et Balık kurumu mudilerine dağıtıldı. 



Anahtar Kelimeler: şanssızlık havanın sıcak olması
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli