Telafi edeceğiz

Telafi edeceğiz

``Bandırma`nın kaybettiği 4 buçuk yılı da kendi dönemimizde telafi edeceğiz``

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Bandırma ilçe teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğinde belediye yönetimine sert eleştirilerde bulundu.

Konuşmasında Bandırma Belediyesi`nin sokaklarının bir otopark firmasına satıldığını iddia eden Öztaylan, "Özelleştirmeye karşı olanlar Bandırma`nın sokaklarını parçalayıp sattı. Hani karşıydınız özelleştirmeye? 7 ay sonra yönetime geldiğimizde bu ucubeyi ortadan kaldıracağız. Devamlı tenkit edilen Aşk Köprüsü var. Maliyeti 234 bin TL. Onu yaptık, o köprü orada duruyor. Eğer ki beğenmediysen sök hurda diye sat. Sanayi sitesinin girişine asfalt yaptılar. Asfaltı yaparken ortasına bordür koydular. Kamyonlar girince bordür çöktü, çökünce altına su doldu. Makine ile 8 metre asfaltı kesip parçalayıp çöpe attılar. Benim yaptığım köprünün hurdası bile para ediyor. Doğayı kirleten ve o çöpe atılan asfaltın maliyetini bir sorun bakalım. 

Bandırma`nın kaybettiği 4 buçuk yılı da kendi dönemimizde telafi edeceğiz "dedi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, konuşmasında Ak Partili belediye döneminde gündeme gelen ve Türkiye genelinde 1. olarak seçilen "Eğitim Vadisi" projesinde katkısı olanlara teşekkür ederek Bandırma Üniversitesi için çalışmaların da başladığını söyledi. Öztaylan, "Biz Bandırma üniversitesini ancak 30 bin nüfusu geçmiş olan Balıkesir Üniversitesi`nin bölünmesi ile kuracağız. Şu anda Bandırmave Balıkesir`deki akademisyen arkadaşlarımız bunun teknik altyapıları ile ilgili çalışma yapıyorlar. En kısa sürede sonuç alacak ve Ramazan Davulu gibi patlatarak o süreci de başlatacağız" dedi.

Konuşmasında Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfını da eleştiri yağmuruna tutan Öztaylan, "Bu vakfın amacı Bandırma`daki insanların eğitimlerini yükseltmek, kaliteli hale getirmek. Bunun için kurulan Bandırma Kültür ve Eğitim vakfı birkaç kişinin eline geçmiş. Onların keyfiyetiyle yapılmış olan çalışmalar var. Onlar da biriktirdikleri trilyonlarla (milyon TL) sizin ve bizim çocuklarınıza bir Anadolu Lisesi yapsalardı Bandırma`nın Eğitim Vadisi bugüne kadar başlamıştı" şeklinde konuştu



mert doğuş
29.07.2013 14:59:13
sayın bandırmamızın çok sevgili milletvekilimiz, ÖZTAYLAN yine atıp tutmaya başladın ,başkalarını yaptıklarından eleştiriyorsun efendim köprünün hurdasını satarmışında falan filan ya kuzum SİZ SAYIN MİLLETVEKİLİ BU MİLLETİ TEMELLİ APTALMI...ZANNETTİNİZ. senin döneminde birileri hafriyat yapsın,çimento satsın,demir satsın NEMALANSIN. diye dağlara taşlara BETON DÖKTÜN .TOPRAĞIN ALTINA GÖMDÜN....NEREYEMİ GROSUN KARŞISINA ALT GEÇİT YAPTIN ARABA SIĞMIYOR .AVM NİN karşisına alt geçit yaptın kaç ton demir kaç ton çimento,kullandın.kaç mtküp hafriyat yaptırdın yakınlarına .daha bunlar yapılanların çeyreyi.sayın ÖZTAYLAN millet salak değil........

  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli