TEMA’da Esin Ekşi dönemi

TEMA’da Esin Ekşi dönemi

TEMA Vakfı Bandırma İlçe Sorumluluğuna Esin Ekşi getirildi.

TEMA Vakfı Bandırma İlçe Sorumluluğuna Esin Ekşi getirildi.

İlçe sorumluluğunu 4 yıldan beri yürüten Burak Uğur, basın toplantısı düzenleyerek görev değişikliğini açıkladı.

Uğur, şunları söyledi:

“2019 yılında yol arkadaşlarımız ile birlikte devraldığımız TEMA Vakfı Bandırma İlçe Sorumluluğu ile kentimizin yeşiline katkı sunmaya çalıştık. Dolu dolu geçen dört yıl içinde çocuklarımız ile doğa aktiviteleri, farkındalık etkinlikleri, Hayrettin Karaca anma günleri ve fidan dikim etkinlikleri gibi birçok faaliyete imza attık.

Çalışma sürecimiz boyunca kentimizdeki gönüllü sayımızı yüzde 25 artırma başarısını yakaladık. 4 binin üzerinde öğrenciye çevre eğitimi vermeyi başardık. Birlikte yol aldığımız tüm dostlarımıza teşekkür ederim.

Ancak mesleğimdeki yoğun çalışma heyecanım, Bandırma Belediyesi’nde aldığım sorumluluklar, meslek örgütümüz içindeki görevlerim nedeniyle kişisel kararım sonucunda TEMA Vakfı Bandırma İlçe Sorumluluğu görevimi devrediyorum.

Bu süreçten itibaren resmi olarak göreve başlayan, dört yıl boyunca da beraber çalıştığımız değerli çalışma arkadaşımız Esin Ekşi hanımefendiye başarılar diliyorum. İlçe yönetim ekibinde bulunmaya devam edecek ve tecrübelerimle katlı sağlamayı sürdüreceğim.”

ESİN EKŞİ GELMEDİ

Ancak TEMA Vakfı Bandırma İlçe Sorumlusu olduğu açıklanan Esin Ekşi, basın toplantısında hazır bulunmadı.

Burak Uğur, Ekşi’nin rahatsızlığı nedeniyle gelemediğini belirtti.

Ekşi’nin banka emeklisi bir ev hanımı olduğu bildirildi.