TFF Başkanı Trabzonlu, hakemler Trabzonlu!

TFF Başkanı Trabzonlu, hakemler Trabzonlu!

Trendyol 1. Lig play-off final maçının hakemleri açıklandı.

29 Mayıs 2025 Perşembe günü, Sakarya Yeni Atatürk Stadı’nda, saat 20.00’de başlayacak Bandırmaspor-Karagümrük maçında, Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Yasin Kol düdük çalacak.

İlk kez 3 Mart 2019 tarihinde, Süper Lig maçında 4. hakem olarak görev yapan Kol, 2020-2021 sezonundan beri Süper Lig’de maç yönetiyor.

Mesleği güvenlik görevlisi olan Yasin Kol’un, bu maçta yardımcı hakemliklerini de yine Trabzon bölgesinden üst klasman yardımcı hakemleri Abdullah Bora Özkara ve Bahtiyar birinci yapacak. Dördüncü hakemliği ise İstanbul bölgesi üst klasman yardımcı hakemi Çağdaş Altay üstlenecek.

Bilindiği gibi Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Trabzonlu.

Yine bilindiği gibi Karagümrük, bu maçın hazırlıklarını Futbol Federasyonu’nun, İstanbul RİVA’daki tesislerinde sürdürüyor.



Birdost
29.05.2025 22:03:56
Çorum dan Bandırmasporun yanındayiz superlige çıkacak.

Müco Baba
29.05.2025 14:32:22
Samsundan selamlar bugün banbanlıyız, haydi banban bu sefer olsun artık