TIR sıkıştırdı

TIR sıkıştırdı

Garnizon kavşağındaki kazada birisi ağır 2 kişi yaralandı.

Bandırma'da 2 ayrı noktada devam eden köprülü kavşak çalışması, AVM kavşağında devam ederken, Garnizon kavşağı bir süre önce geçici olarak trafik'e açılmıştı.

34 YM 9704 plaka sayılı özel otomobil AVM kavşağından garnizon kavşağı yönüne seyrederken altgeçit girişinde plakası tespit edilemeyen bir TIR'ın sıkıştırması sonucu  takla atmak sureti ile kaza yaptı.

Orta refüj'e çarparak takla atan 34 YM 9704 plaka sayılı özel otomobili kullanan sürücü Hikmet ve beraberindeki Nurten isimli bayan kazadan hafif sıyrıklarla kurtulurken, arka koltukta bulunan Emel Gürbüz onlar kadar şanslı değildi.

Kaza yerine intikal eden 112 ekipleri ters dönen 34 YM 9704  otomobilden kurtarılan kaza zedeleri ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine sevk ettiği, Hikmet & Nurten ikilisinin tedavileri ayakta yapılırken Emel Gürbüz aldığı darbeler sonucu boyun ve omirilikte meydana gelen darbalar nedeni ile ameliyata alındı.

Kazadan hemen sonra trafik ve karayolları ekipleri kaza yerine ulaşarak kazanın başka bir kazaya neden olmaması için gerekli uyarı ve ikaz tabeleları ile olay yerine güvence altına alırken, otomobilden akan yakıntıda toprakla örterek teklike içermesini önlediler.



Anahtar Kelimeler: sıkıştırdı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı