TUFF GYM SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ

TUFF GYM SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ

Liman AVM 1. Zemin kat bağımsız otopark girişinde açılan Tuff GYM spor salonu konum ve kapasitesi ile gençleri büyüledi.

Liman AVM  1. Zemin kat bağımsız otopark girişinde açılan Tuff GYM spor salonu konum ve kapasitesi ile gençleri büyüledi.

Bugüne kadar metropol kentler dahil bu kapasitede bir spor salonu hizmete girmemişti.  Bandırmalı iş insanı Abbas Poyraz etkin bir proje sonrası yaşama kattığı devasa spor salonu bugün hizmete girdi.

Liman AVM zemin 1 otopark bölümünde bulunan Tuff GYM spor salonunun açılışını Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza yaptı.

Açılışa Başkan Mirza'nın yanı sıra Başkan yardımcısı Niyazi Yeloğlu, Başkan yardımcılarından Sami Türkmen, Meclis üyeleri Vedat Demir ve Bilgen Süngü'de katılım sağladılar

Kalabalık bir katılım ile yapılan açılışın görsel kaydını Pro Ajans gerçekleştirdi. Başkan Dursun Mirza işletmeye ilişkin bilgi aldı. Yaklaşık 15 personelin hizmet verdiği Tuff GYM spor salonunda zaman birimi yok, Liman AVM otopark girişli 7/24 hizmet verecek olan Tuff GYM spor salonunda sağlıklı ve programlı spor yapmak isteyenler için yardımcı, eğitmenlerden destek alınacak.