Türk Anneler Derneği Bandırma Şubesi’nden Öğrencilere İftar

Türk Anneler Derneği Bandırma Şubesi’nden Öğrencilere İftar

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşke’de Anlamlı Buluşma

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşke öğrenci yemekhanesinde, katkı payı alınmaksızın ve hayırsever vatandaşların destekleriyle düzenlenen iftar programlarının 3 Mart Salı akşamki organizasyonunu Türk Anneler Derneği Bandırma Şubesi üstlendi.

Yaklaşık 700 üniversite öğrencisi, aynı sofrada buluşarak Ramazan’ın manevi atmosferini birlikte yaşadı.

“Bu Şehirde Bir Aileniz Var”

İftar programında konuşan Türk Anneler Derneği Bandırma Şube Başkanı Oya Yücel, Bandırma’da yaklaşık 25 bin üniversite öğrencisinin bulunduğunu belirterek, gençlerin ülkenin ve hatta dünyanın dört bir yanından gelerek bu şehirde eğitim gördüğünü ifade etti.

Yücel konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sizler ailelerinizden uzakta eğitim hayatınızı sürdürüyorsunuz. Ancak bilmenizi isteriz ki bu şehirde de bir aileniz var. Türk Anneler Derneği Bandırma Şubesi olarak olanaklarımız dahilinde her zaman yanınızdayız.
Bugün burada ülkemizin her köşesinden, hatta dünyanın dört bir yanından gelen gençlerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler yarın kendi şehirlerinizde ve ülkelerinizde bu güzel şehrin ve ülkemizin fahri elçileri olacaksınız.

Bu mübarek Ramazan akşamında gönül soframızı birlikte paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduk.
Hepinize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.
Afiyet olsun evlatlarımız. Biz her zaman sizinleyiz. 

Dayanışma ve Paylaşma Vurgusu

Türk Anneler Derneği Bandırma Şubesi’nin katkılarıyla gerçekleşen iftar programı, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu üniversite gençliğiyle buluşturan anlamlı bir etkinlik olmanın yanı sıra, gençlere yalnız olmadıklarını hissettiren özel bir buluşma olarak hafızalarda yer aldı.




  • Çarşamba 12.3 ° / 1.7 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 1 ° Güneşli
  • Cuma 13.9 ° / 3.2 ° Güneşli