U-14 Gençler`de Bandırma ili temsil edecek

U-14 Gençler`de Bandırma ili temsil edecek

4 Ayrı grupta şampiyonluklarını ilan eden U-14 Gençler il Şampiyonasında kozlarını paylaştı. Bandırma ve Balıkesir Belediye finale kalırken Ayvalık gücü ve Edremit Belediye elendi.




Balıkesir`de 4 Ayrı grupta şampiyonluklarını ilan eden U-14 Gençler il Şampiyonasında kozlarını paylaştı. Bandırma ve Balıkesir Belediyespor finale kalırken Ayvalık gücü ve Edremit Belediye elendi.


U-14 Gençler liginde 27 Puanla grup şampiyonluğunu ilan eden Bandırmaspor bugün Balıkesir`de il finali için Ayvalıkgücü ile karşılaştı.

Bordo beyazlı gençler Ayvalıkgücü`nü 5-1  yenerek finalde il Şampiyonluğu mücadelesi verme hakkını elde ederken, Türkiye şampiyonası gruplarına katılma hakkınıda kazandı.

U-14 Gençlerde 4 takım oynadığı İl Şampiyonasında ilk karşılaşmalarını kazanarak Türkiye Şampiyonası grup elemelerine katılma hakkı elde eden Bandırmaspor, gruplarda Çanakkale bölgesi ile eşleşirken, Balıkesir Kütahya bölgesi ile eşleşti.

Grup şampiyonalarına katılma hakkı kazanan Bandırma ile Balıkesir Belediyespor`un Cumartesi günü Balıkesir de oynayacakları karşılaşmada il Şampiyonu belirlenecek.

Kazanan ekip il Şampiyonu olurken kaybeden ekip İl 2.cisi olarak Türkiye şampiyonalarında Çarşamba günü çekilecek kuraları bekleyecek.

Şayet bay çekmezlerse her iki Balıkesir temsilcisi Türkiye Şampiyonası 1.kademe grup elemelerinde perşembe günü ilk karşılaşmalarını oynayacaklar.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı