Tarih: 20.05.2014 23:30

ULUSLARARASI ORTAKLIK PROJESİ

Facebook Twitter Linked-in

Gönen Mirciler Ticaret Meslek Lisesi’nin 2013 yılı teklif çağrısı döneminde kabul edilen Hayat boyu öğrenme Leonarda Da vinci ortaklık projeleri kapsamında (Uluslar arası şirket kurulumu) adlı proje toplantısı Romanya, Finlandiya, ve İzmir Balçova ilçe milli eğitim müdürlüğünün katılımı ile Yıldız Otel Mavi Salonda yapılan toplantı ile açıldı. 

Projeye okulumuz öğrencileri dahil toplam  24  öğrenci  14 öğretmen katılmaktadır. İzmir, Romanya, Finlandiya’dan gelen öğrenciler okulumuz öğrencileri ile birlikte birlik te ailelerinin yanında kalmakta böylece hem öğrenciler bir birleri ile  kaynaşıp dil öğrenmelerini  geliştirmekte  hem de misafir perverliğimizi yabancı  misafirlere göstermiş  bulunmaktayız.

Proje ortaklarımız1 hafta ilçemizde kalacak olup bu süre içersin de Belediye Başkanı, Tek-Süt, Bandırma Ticaret Lisesi Balıkesir Karesi Belediyesi ve Balıkesir Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ziyaretleri yapılacak.

Öğrencilerimiz proje kapsamında 5 ayrı gruba ayrılarak Finlandiya hareketliliğinde ana fikri oluşturulan şirketlerin sanal ortama aktarılması, eksik, zayıf, ve güçlü yönleri üzerinde çalışmalar yaparak ve toplantı sonunda gruplar arasında yarışma yapılacak öğrenciler ödüllendirilecektir.

Okul Müdürlüğü olarak AB Proje çalışmalarına önem veriyor yeteneklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —