Ümit Özdağ Erdek ziyaretinde esnafa halini sordu.

Ümit Özdağ Erdek ziyaretinde esnafa halini sordu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Erdek'te Midye yedi, Karadut ve Koruk suyu içti.

Siyaset bilimci, Lisansüstü Akademisyen, Yazar ve Siyasetçi. Zafer Partisi'nin kurucusu ve mevcut genel başkanı, İstanbul eski milletvekili Ümit Özdağ sıra dışı bir program ile Erdek’e konuk oldu.

Ankara üzerinden Eskişehir ve Bursa molalı Çanakkale'ye geçmek üzere yola çıkan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Genel Muhasip Hasan Akşit Balıkesir hudutlarına girince direksiyonu Erdek’e kırıp eski yol arkadaşları duayen siyasetçi Erdek’li Ali Özsüz’ü görmeden geçmek, istemediler.

Özdağ’ın spontane gelişen programında kendilerini Erdek’te karşılayan Ali Öksüz ve beraberindekiler özlem duydukları Karadut suyu ve Koruk suyu içmek üzere önce Marina aile çay bahçesinde bir süre istirahat ettiler.

Karadut ve Koruk suları yudumlanıp Erdek hakkında sohbet geliştirilirken Bahçeye Belediye Başkanı Burhan Karışık geldi. Özdağ’a “Hoşgeldiniz” diyerek yanına oturan Başkan Burhan Karışık ile süren sohbet bir süre sonra Erdek sahilinde kısa bir gezinti turu ile devam etti.

Bu arada Ümit Özdağ’ı tanıyan tatilciler “Adamın dibi” söylemi ile yaklaştıkları Özdağ ile self-i ve resim çektirdiler.

Daha sonra geçilen Pazar caddesinde bazı esnaf ve vatandaşlarla gerçekleşen sohbetler sonrası Hürriyet caddesinde bulunan Denizhan Midye evine geçildi.

Burada yörenin kendine has midye tavalar yenirken Bandırma Menşet’e açıklamada bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “ Erdek’in son derece nezih bir tatil beldesi olduğunu ancak mahalli olanakların ilçenin beklentilerini karşılamakta yetersiz kaldığını, dolayısı ile merkezi hükümetin mutlaka Erdek’i gündeme alması gerektiğini açıkladı.

Ümit Özdağ’ın Erdek ziyaretine Zafer Partisi Kurucular Kurulu üyesi ve Genel Merkez Genel Muhasibi Hakan Akşit, Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanı Erhan Ötegen, Zafer Partisi Erdek belediye Başkan adayı Fatma Nur Yağlıdere, Gönen ilçe Başkanı Tolga Tekin, Gönen ilçe başkan yardımcıları Celal Güngör, Ahmet Doğrukul, Hüseyin Turan,  Gönen Gençlik kolları başkanı Tolga Öztopçu, Gönen Gençlik kolları başkan yardımcısı Özgür Oğuz Aydın eşlik ettiler.



Nazim arat
5.08.2024 01:43:10
Çapsız ümit ozdag Türk siyasi tarihinin karanlık yüzüdür, Mhp ihanetinin sonucunu sandıkta seçmen şamarı olarak yuzunde patladı ama, herseyi bilir utanmayı bilmez.

  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 19.6 ° / 6.7 ° Güneşli