Tarih: 02.04.2015 11:38

Vecihibey`in gurur veren başarısı

Facebook Twitter Linked-in

 

Bandırma Vecihibey ortaokulu Basketbolda tarih yazıyor.

Vecihibey ortaokulu yıldız ve küçük erkekler kategorisinde mücadele ettiği okullar arası Basketbol turnuvasında Marmara grup şampiyonluğu ardından Balıkesir`de yapılan il Şampiyonluğunu da aşarak Türkiye Şampiyonasına koşuyorlar.

Vecihibey ortaokulu küçük erkek basketbol takımı Balıkesir ilini temsilen 16-20 Mart tarihlerinde Kırklareli`nde yapılan Türkiye grup müsabakalarında şampiyonluk kupasını Bandırma`ya taşırken, Bolu`da yapılacak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

07–20 Nisan 2015 tarihlerinde Bolu ilinde yapılacak yarı final müsabakalarında Balıkesir`i temsil edecek olan Vecihibey ortaokulu Küçük erkekler basketbol takımı Türkiye Kupasını Bandırma`ta taşıyacak en şanslı ekipler arasında.

Vecihibey Küçük Erkekler Basketbol takımı gerek Balıkesir`de gerekse Kırklareli de gösterdiği başarı ile dikkatleri üzerine toplarken, Bolu`da yapılacak Türkiye Şampiyonasında da bu başarısını sürdürerek kente en büyük şampiyonluk kupası ile dönmeleri hedefleniyor.

Vecihibey`in spordaki başarısı yıldız erkekler basketbol kategorisinde bölgeden sonra il birinciliği ile tescil olurken 25-27 Mart 2015 tarihlerinde Balıkesir - Edremit de yapılacak Türkiye grup birinciliğinde Bandırma`yı ve ili temsil edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —