YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ

YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve büyük ilgi gören bugünkü adıyla On&On kafekondu! yoğun şikayetler sonunda faaliyeti iptal edildi.

Daha önce Bandırma’da önceki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve büyük ilgi gören bugünkü adıyla On&On kafekondu! yoğun şikayetler sonunda faaliyeti iptal edildi. 

Bulunduğu yerdeki tarihi Orta Mektep’in tescilli tarihi eser olması ve bulunduğu alanın halkın gezinti alanı olması nedeniyle de Kafenin iptal edilmesi olumlu karşılandı. Yoğun şikâyetlerin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın’a da intikal etmesinin ardından On&On Kafe bugünden itibaren sökülmeye başlandı. 

Cafenin önceki yerinde kurulması bekleniyor. Konuyla ilgili önceki AK Parti İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Doğan da anıtlar kurulu nezdinde girişimlerde bulunmuştu. 

HABERİN İÇİNDEN: Bu yanlıştan mutlaka dönülmeli demiştik. Çok isabetli bir karar. Tarihi eser ve halkın gezinti alanı şimdi rahatladı ama 100 metre kareye yakın yeşil alanda sökülen çimler ne olacak? Kolayı var; beton parkelerin sökülüp çimlerin tekrar yerlerine konulması gerekiyor. Erdem ÖZCAN