Tarih: 26.03.2014 16:17

Yenisanayispor : 4 - Etispor : 3

Facebook Twitter Linked-in

23 Mart 2014 Pazar günü oynanması gerekirken YGS nedeniyle 25 Mart 2014 Salı gününe ötelenen Balıkesir Süper Amatör Lig 23. hafta müsabakaları merkez takımlarından Ovaköyspor ve Yakupköyspor`un ligin tamamlanmasına 4 hafta kala ligden çekilmeleri nedeniyle oynanan 5 karşılaşma ile tamamlandı.

Takımımız Etispor ligin 23`üncü haftasında Balıkesir bölgesi üst klasman hakemlerinden İ. Meral`in yönetiminde Balıkesir merkez temsilcilerinden Yenisanayispor ile AHP`da karşılaştı. Sahadan 4-3 mağlubiyetle ayrılıp haftayı puansız kapayan takımımız aslında Yenisanayispor`a değil 2013-2014 futbol sezonu boyunca maçlarımızı adilane bir şekilde yöneten tüm hakemlerimizi tenzih ederek söylemek gerekirse en kötüsü olan İ Meral`e yenildi.

Karşılaşmanın henüz başında Batuhan`ın attıgı golle 1-0 geriye düşen takımımız kısa sürede oyunda önce dengeyi kurup ardından İbrahim ve Uğur`un golleriyle ilk yarıyı 2-1 üstünlükle kapadı. Karşılaşmanın 48`inci dakikasında defans oyuncumuz Eren`in bomboş pozisyonda kafayla kornere göndermek istediği topun kafasından sekerek omuzuyla birlikte koluna çarpmasını karşılaşmanın hakemi İ.Meral`in penaltı olarak değerlendirmesi takımımızın bu karşılaşmadan galip gelemeyeceğinin adeta göstergesiydi. Penaltıyı Abdullah gole çevirince skor 2-2 oldu.

Karşılaşmanın 65`inci dakikasında Feridun`un golüyle 3-2 üstünlüğü yakalayan takımımız, 71`de ikili mücadele sonucunda faule maruz kalan Yiğitcan`ın yerde kaldığı pozisyon sonrası oyuncularımız serbest vuruş kullanma hazırlığı yaparken karşılaşmanın hakemi İ.Meral`in ev sahibi ekip lehine penaltı noktasını göstermesi akıllara geçtiğimiz haftalarda oynanan Yakupköyspor-Yenisanayispor karşılaşmasını getirdi. Penaltıyı Abdullah gole çevirdi. Skor 3-3 oldu.

Ev sahibi ekip karşılaşmanın 86`ıncı dakikasında oyuna sonradan giren Kayhan`la bir gol daha bulunca biz attıkça İ. Meral`in attırdığı karşılaşma ev sahibi ekibin 4-3 üstünlüğü ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —