Tarih: 05.12.2012 12:42

Yeter Artık

Facebook Twitter Linked-in





....Gençlik ve Spor Bakanlığı futbol başta olmak üzere sporda çağ atlamayı amaçlayan açıklamalar yapa dursun geçtiğimiz hafta sonu oynanan alt yapı maçlarında görüldü ki sahaların durumu insan sağlığını ciddi anlamda tehdit ediyor.

Hasanbeyspor'un resmi internet sitesinde yer alan bir haberde yetkililerin konu hakkında duyarsız davrandıkları yönünde serzenişlerde bulunulmuş.

Alt yapı takımları başta olmak üzere amatör takımların sporcuları çok zor saha şartlarında mücadele etmek zorunda bırakılıyorlar.
Saha içini su basmış, yükselti olan yerlerde ise çim denemeyecek otlar büyümüş.

Teknik adam ve yedek oyuncuların zaten oturacak doğru dürüst bir kulübeleri yok.

Soyunma odaları deseniz içler acısı. İşte bu durum karşısında site sessizliğini bozarak yetkililere sorumlu davranmadıkları için sitem dolu sözler aktarmış haberinde.


Tüm Amatör Spor Sevdalıları Bu İşe El Atmalı

Körfez ve Marmara merkezden uzak kalmış. Merkez takımlarının oynadığı sahalar Körfez ve Marmara maçlarının oynandığı sahalara göre elit sayılacak durumda. Gruplarında derece yapan takımlar daha sonra birbirleri ile mücadele edecekler.

Yani bir taraf çamurun içinde zor zeminde puan ararken diğer ekipler biraz daha şanslı olduklarından daha kolay saha şartlarında mücadele edecekler.

Yani bir anlamda bir taraf kuru ekmekle maça çıkarken, diğer taraf seçenekli yemek menüsü kullanacak. Sakatlığı, hastalığı, merkeze oranla daha fazla olan Körfez ve Marmara takımlarının şansı hiç de eşit değil.

Zaten kadrolar il maçları başlayıncaya kadar merkez dışındaki ekiplerde maalesef sakatlık ve hastalık sebeplerinden daralıyor.

Bu da haksız rekabeti doğuruyor. İşte tam da burada doğru yerde duracak yerel spor habercileri yani bir başka deyişle amatör sevdalıları konuyu biraz irdelerse yetkililer harekete geçecektir.

Biz yerel spor medyası sahada mücadele eden miniklere ve amatörlere yalnızca spor sayfalarımızı dolduracak bir materyal gözüyle bakmıyoruz. Onları yetkililerin göremediği gözle görüyoruz.
Bizim gördüğümüz gözle göstermek de bizim görevimiz olmalı.









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —