Yılmaz Işık vefat etti

Yılmaz Işık vefat etti

Emekli Öğretmen Yılmaz Işık vefat etti.

Bandırma ve çevresinde renkli kişiliği ile tanınan emekli öğretmen Yılmaz Işık(73) vefat etti.

Öğretmenlik mesleği süresince yolu kesiştiği tüm dostlarına Şairsel yaklaşan Yılmaz Işık, edebiyata olan düşkünlüğünü zaman zaman yazdığı şiirlerle bu yönünü öne çıkartırken bir dönemde siyaset arenasında aktif rol oynamıştı.

Yılmaz Işık bir dönem DSP ilçe yönetim kurulu üyeliğide yapmıştı. Yılmaz Işık bir süredir rahatsızlıklarından yakınırken akşam evinde vefat etti.

Işık`ın cenazesi bugün İkindi namzını mütakiben Hacı Yusuf Camiinde kılınan cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedildi.

Işık`ın cenazesinde taziyeleri kardeşi, evlatları ve damadı kabul ederken, meslek yaşamında yolu kesiştiği öğretmen camiasının önemli bölümü Hacı Yusuf Camiindeki son vedada kendisini yanlız bırakmadı.



  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli