Yüzükleri Aysan taktı

Yüzükleri Aysan taktı

Erdek`te Beklenen Nişan, Ağrigento`nun karizmatik müdürü Hasan Oduncu, Erdek`in güzel kızlarından Özge Kaplan ile nişanlandı.

Erdek`te önceki akşam Helin Otel`de gerçekleşen Nişan töreninde Ağrigento otel`in karizmatik müdürü Hasan Oduncu ile Erdek`in güzel kızlarından Özge Kaplan evliliğe ilk adımı attılar.

Erdek`in tananmış ve sevilen ailelerinden Nurhan-Ahmet Oduncu`nun yakışıklı oğulları Hasan Oduncu ile Gülseren- Ahmet Kaplan`ın güzel kızı Özge Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın taktığı nişan yüzükleri ile yaşamlarını birleştirecek ilk adımı attılar.

Yakın aile çevrelerinin hazır bulunduğu tören`de genç damadın ünlü patronları Osman Mırız ile Ceyhun Mırız genç nişanlılara mutluluk dileğinde bulunup en kısa zamanda evlilik kervanına katılma temennisinde bulundular.




  • Cumartesi 11.4 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 14.8 ° / 3.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 15.5 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı