Zafer Partisi Değirmen Boğazında buluştu.

Zafer Partisi Değirmen Boğazında buluştu.

Zafer Partisi Balıkesir il Başkanı Erhan Ötegen, "Ben şahsen Mustafa Kemal'in Askeriyim."

Zafer Partisi Balıkesir merkez Altıeylül, Karesi, Edremit, Gönen, Bandırma ve Burhaniye teşkilatları 8 Eylül Pazar günü Değirmen boğazında bir araya geldi. 

Oldukça yoğun katılımın olduğu piknikte şiirler okundu ve teşkilatlar bir kez daha kaynaştı.  Bu süreçte söz alan Balıkesir Zafer Partisi İl Başkanı Erhan Ötegen Türkiye'nin içinden geçtiği dönemle  ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Ötegen kısaca ''Ülkemizin üzerinde 200'ün üzerinde siyasi parti var. Bizim partimizi bir araya getiren sadece vatan sevgisidir. Parti üyelerimizin en önemli özelliği de hepsinin cesur olması. Birkaç kendini bilmezin yaptığı paylaşımlarla ülke yönetimine yöne verilmeye çalışıyor. Atatürk'ün laiklik ilkesi nasıl olur da eleştirilir bunu anlamış değiliz. Biz ordusu olan bir millet değiliz biz millet olarak zaten bir orduyuz. Bizim  aldığımız oyun dörtte birini alamayanlar mecliste , biz de inşallah bir dahaki seçimde sesimizi daha gür duyuracağız. '' dedi. 

Oldukça güzel zaman geçiren teşkilat üyeleri, bu buluşmanın son derece verimli olduğunu ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak toplantılara ön ayak olacağını vurguladılar. 

Zafer Partisinin Balıkesir Değirmendere Buluşmasında heyecan yüksekti.

İl Başkanı Erhan Ötegen, İl Teşkilat Başkanı Mehmet Yıkılmaz, İl Başkan Yardımcısı İsmail Ömür AŞIK, Bandırma İlçe Başkanı Gökhan Çoban, Burhaniye İlçe Başkanı Mustafa Orhon, Karesi İlçe Başkanı Emre Tatlıoğlu, Gönen İlçe Başkanı Tolga Tekin, Edremit İlçe Başkanı Gökhan Karataş yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldılar.

Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın önceden planlanmış televizyon programı olduğundan dolayı katılamadı.



Salih Dal
9.09.2024 00:11:01
Zafer partisi önümüzdeki günlerde gücünü daha da arttırır iyi parti ve mhpden geçişler olacaktır görünen bu yönde

Serap Hasret Dinç
9.09.2024 00:38:15
Kemal Kılıçdaroğlu'nun en büyük kazığı millet ittifakı içerisinde minimal partilerin gp, deva gibi toplam oyu Zafer partisinin dörtte ikisi olmayan partilere 40 milletvekili vermesidir. Ömür billahi bunu unutamayız eski akpliler kıymete bildi zaferin gereken değeri görmesini canı gönülden istiyorum destekliyorum

Yavuz Yerin Atlısı Egerlegin tuparı
9.09.2024 07:22:47
Akıllarda merak konusu olacak olan ittifaklarda Zafer Partisi seçime tek başına mı girecek yoksa Cumhur veya millet ile mi yol yürüyecek? Oğan'dan başa gelenler göz önünde bulunduracak olursak Ümit Özdagın yol haritası nasıl olacak

Hkn
9.09.2024 08:52:34
Zafer Partisi Balıkesir İl Başkan Yardımcısı olarak Bandırma'dan İsmail kardeşimizin olmasına sevindim

  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı