Önder Balıkçı (YAKAMOZ)

Tarih: 17.02.2019 22:46

ADD genel kurulundan notlar

Facebook Twitter Linked-in

/resimler/2019-2/17/2317449382164.jpg

?Tabii ki Atatürk ilke ve devrimlerine gönülden bağlıyız. Ancak hamaset kolay. Atatürk´ün arkasına sığınmak kolay. İşte Atatürk´ün kurduğu partimiz CHP´de olanlara bakalım. Ülkemizin bu duruma gelmesinde tabii ki yıllardır Türkiye´nin yönetiminde bulunanların suçu var. Ama CHP´nin de sorumluluğu bulunuyor. Atatürk´ümüzün partisi CHP´nin başında bulunanlar, önümüzdeki yerel seçimler için adaylık sürecini bile yönetemediler. Herkese mavi boncuk dağıtanlarla bu iş olmaz. Biz, birbirimizin kurduyuz. Başkan adayı olan Tolga´yı kutluyorum. Ama kimse Tolga´nın üzerinden benimle hesaplaşmasın. Benimle hesabı olanlar cesaretle karşıma çıksınlar.?

Mirza, konuşmasında, Bandırma´yı Atatürk´ün hedeflediği çağdaş bir kent konumuna kavuşturduklarının altını çizerek, ?Bu çağdaş kalenin, başka zihniyetlerin eline geçmesini istemem, buna izin de vermem? dedi. Mirza´nın bu sözleri, başka partiden aday olmayacağı şeklinde yorumlandı.

Tolga Tosun ise ?akılcı? konuşmasında, 10 yıllık siyasi yaşamında, Dursun Mirza, Tolga Tosun ve Sedat Pekel´in katkılarını gördüğüne işaret ederek, ?Dursun ağabey beni Balıkesir Büyükşehir belediye meclis üyesi yaptı. Deneyim kazanmam için Kuşcenneti Festivali´nin sekreterliğini verdi. Dursun ağabey, işiniz bitmedi. Sizden öğreneceğim daha çok şey var.? deyince Mirza, ?İşimizi bir an önce bitirmek isteyenler var? diye seslendi. Tosun, konuşmasını, ?Gözünüz arkada kalmasın. Bana inanın, güvenin, sizleri mahcup etmeyeceğim? diyerek tamamladı.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —