Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


AVRUPALILAR MANYAK MI?

AVRUPALILAR MANYAK MI?


31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonucunda, CHP %37.64 oy oranı ile birinci parti çıktı.
AKP ise % 35.57 oy oranı ile ikinci parti oldu!

Hani Erdoğan’ın dilinden hiç düşürmediği, ondan başka irade tanımam dediği MİLLİ İRADE var ya, işte o MİLLİ İRADE seçim sonuçlarına göre
dedi ki;
“Ey Erdoğan; Sana ve Partine, bu seçimde Belediyeleri yönetme yetkisi vermiyorum. Belediyeleri yönetme yetkisi vermediğim Partine ülkeyi yönetme yetkisi vermeyeceğim tabiidir. İrade beyanım budur, buna uy!”

Peki, aynı MİLLİ İRADE, CHP’ye ne dedi;
Ey Özel; “Partini birinci parti yaptım. Demokratik kurallara uygun olarak, ülkeni erken seçime götür ve benim irademin gerçekleşmesini sağla.
İradem beyanım budur, buna uy!”

Geçen hafta Avrupa’da, Avrupa Parlamentosu seçimleri yapıldı.
Belçika’da N-VA adlı Milliyetçi Parti birinci parti oldu. Partisi ikinci duruma düşen Başbakan De Croo (KIRO okunur), derhal istifa ederek, Genel Seçimin yolunu açtı!

Fransa’da Avrupa Parlamentosu seçimlerini Aşırı Sağ partinin kazanması üzerine, CB Macron, parlamentoyu feshetti ve Erken Seçim kararı aldı!

Yani Belçika ve Fransa yöneticileri, kendi ülkelerinin MİLLİ İRADELERİNE boyun eğip, toplumlarına saygı örneği verdiler. DOĞRU yaptılar…

Ya bizdeki MİLLİ İRADECİLER ne yaptı?
Özel:
“Erken seçim istemiyoruz. Erken seçimi millet isterse yaparız! (Millet, iradesini seçimden başka nasıl belli edecek?) Şimdi yumuşama zamanı.” Özel, böylelikle MİLLİ İRADEYE, “Sen sus, anlamazsın. Şimdi başka işler var. Unutma ki, senin üstünde de birileri var” demiş oldu!

Erdoğan;
“Milli İradeyi çarpıtamazsınız. Milli İrade bize 5 yıl yönetme yetkisi verdi.
Milli İrade de haddini bilmeli. Biz kanunun değil, hukukun gereğini yerine getiriyoruz. Şimdi gündem Erken Seçim değil, benim bir daha seçilmemi sağlayacak “Sivil Anayasa” değişikliğini yapmaktır. Hem Milli İrade de böyle istiyor!”

Aziz Türk Milleti;
Elinizi vicdanınıza koyup, öyle söyleyin;
Milli İradeye kim saygılı, kim saygısız?
Kim KIRO, kim DEMOKRAT?
Kim MANYAK? Avrupalılar mı, yoksa bizdekiler mi?

Aziz Türk Milleti;
Bazı okuyucularımdan gelen mesajlar beni üzüyor.
Ömrü boyunca bir gün olsun siyasetle uğraşmamış, oturduğu apartmandaki yönetici seçimine katılmamış, Laik Cumhuriyet ve Demokrasi için bir gün bir eyleme katılmamış, yaşamı boyunca bir saniye bile işkence görmemiş, tuzu kuru bazı kişiler, sürekli bizi eleştiriyor!
Ne yapıyorsunuz? Hala eyleme geçmediniz? Bizi uyutuyor musunuz? Vs…

Maalesef toplumda ve onun yansıması olan Medya sektöründe kıymet ve yer verilen siyasetçi ve Partiler bellidir. Çok zengin olanlar, ve şarlatanlar!

Kişi Ankara’da veya İstanbul’un önemli bir ilçesinde Belediye Başkanlığı yaptığı sırada, hırsızlık yaparak çok para sahibi olur! İtibar onadır!
Veya benimle aynı kabinede bulunup, nasıl becerdiyse çok-çok zengin olan, ülkenin en büyük holdinglerinin birinde yönetim kurulu üyesi olan bir eski Bakana, çok itibar edilir! Büyük sermaye için bu tip kişiler makbuldür!
Kişi yolsuzluk yapacak, hem kendi hem de ona maddi destek veren iş alemi beraberce yol bulacaklar!

DOĞRU Partililer gibi, her görevi adalet ve namus ölçülerinde yapanlar, doğruları insanların yüzüne söyleyenler iş alemi ve medya patronları tarafından sevilmez ve desteklenmez!

Bizler, birkaç dostumuzun desteklerine, kendi birikimlerimizi ekleyerek
81 İl ve 974 İlçede teşkilatlanmaya çalışıyoruz. Bunu da büyük ölçüde başardık. Ağustos başında, kongrelerini tamamlamış, tüm İL ve İLÇE Başkanlarımızın isim-e posta-telefon numaralarını sizlerle paylaşacağız.

Bizleri eleştirebilirsiniz! Ama bize güç katmak istiyorsanız, kadrolarımızda yer almanız gerek. Burası “ATATÜRK OCAĞIDIR.” Buraya, Cumhuriyet düşmanı tarikat-cemaat-vakıfların tek kör kuruşu giremez. Devleti soyan müteahhitlerin, Bölücü-Kürtçülerin, hayali ihracatçıların, uyuşturucu kaçakçılarının, bize ulaşmalarına asla izin vermeyiz.

Kimse bize “Hadi kardeşim, görev başına” diye bir emir vermedi!
DOĞRU Partililer görev emrini, Anayasamızın başlangıç kısmından ve Önderimiz Büyük Atatürk’ün NUTUK adlı eserinden alırız.

İşimizi, DOĞRU, sağlam yaparız. Varsın biraz da geç olsun…
Keşke herkes, bizler gibi “İçinde helal azığı olan heybesi sırtında” Türk Milletinin hizmetkarı olsa, keşke!

DOĞRU Partililer, salak-yaşamayı-eğlenmeyi bilmeyen insanlar değildir.
Aksine yurdumuzu ve dünyayı çokça dolaşmış insanlar olarak bu dünyadan zevk almasını bilen ve buna imkanı olanlarız. Gelecek nesiller uğruna, bu dualı milletimize eziyet eden Küresel Çetelerin tetikçilerine hesap sormak ve gençlerin eşit şekilde yarışabilecekleri bir “Siyasi Parti” yaratmak uğruna,
mümkün olanı gerçekleştirebilmek için çalışıyoruz.

Bizlere destek olmak isteyenler (dogruparti.org.tr) adresinden “aramıza katıl” butonu ile üyelik ön başvuru formunu doldurarak üye olabilirler…

Yüreğinde bir nebze de KUVVACI” ruhu taşıyanları bekliyoruz…

Sağlık ve başarı dileklerimle 12 Haziran 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Eş Genel Başkanı

  • BIST 100

    10780,00%0,37
  • DOLAR

    32,84% 0,11
  • EURO

    35,12% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2461,20% -1,13
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli

Balıkesir

21.06.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:34
  • ÖĞLE 13:15
  • İKİNDİ 17:12
  • AKŞAM 20:47
  • YATSI 22:33