Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)

Tarih: 06.01.2021 17:01

BAŞI EZİLECEKLER

Facebook Twitter Linked-in

Demokratik ülkelerin tamamında Üniversite yönetimleri özerktir.
Akademik yapıda üst yönetimler, o üniversitedeki öğretim üyeleri tarafından seçilir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi denen Saray yönetiminde, nerede boş kalmış bir AKP’li milletvekili eskisi veya liyakatsiz bir partili varsa Rektör olarak atanmaya başlandı! Bunlarda aranan tek şart Saray’a biat etmesidir.
Türk Devletinin en önemli projelerinden olan “Cumhuriyet Üniversiteleri” projesi, AKP tarafından yok edilmek istenmektedir. Bu usul kabul edilemez!

AKP önce, FETÖ denen silahlı terör örgütüne 15 Vakıf Üniversitesi kurdurtmuş, sonra da bazı tarikatlara üniversite kurma izni vererek üniversitelerimizi, birer ortaçağ medresesi haline getirmek girişiminde bulunmuştur. Bu anayasal bir suçtur.

Boğaziçi Üniversitesindeki, öğrencilerin haklı taleplerini iletme şekilleri için “Bunlar teröristtir” benzetmesi yapmak, T.C Cumhurbaşkanına hiç yakışmamıştır. Kendisi gibi düşünmeyenleri “Terörist” olarak suçlamak, sağlıklı bünyelerin işi değildir.

Bu öğrenciler, FETÖ ile aynı menzile mi gitmektedirler ki, terörist olsunlar?
Bu öğrenciler, İran’lı dolandırıcı ile iş tutup, devlet bankasını mı dolandırdılar ki, terörist diyelim?
Boğaziçi öğrencilerinin Cumhurbaşkanlığı katında makbul sayılmaları için illa Suriyeli mi olmaları gerek?

Cumhurbaşkanının bu beyanı üzerine öğrencilerin dövülmesi, ıslatılması, biber gazına maruz bırakılması ve gözaltına alınmasını, hele gece öğrenci evlerini basıp, çocuklarımızın gözaltına alınması, kendi torunu için bir hakaret vuku bulduğunda sinirden köpüren CB’nın içine sindi mi? Onun torununu ANA doğurdu da bu çocukları ANA doğurmadı mı?

Bahçeli ise; “Boğaziçi Üniversitesinden bir Gezi Parkı çıkarmaya niyetlenmek, BAŞI EZİLMESİ gereken bir komplodur” dedi! Bu üslup nasıl bir üsluptur?
Bahçeli ezecek baş arıyorsa, milletin malına çöken mafya babalarının başını ezsin!
Mafya babalarını sağdıç gibi kolunda gezdireceğine, milletine sahip çıksın!
Öcalan adlı katili TV yıldızı yapanların başını ezsin!

Değerli Okurlar;
+65 yaşlarda 7,5 milyon insanız. Bizler, Cumhuriyetin son 50 yılının hafızalarıyız. Kimin ne olduğunu bizler biliyoruz. Geçmişte sustuk, binlerce çocuğumuzu birbirine kırdırdılar.
Artık gençlerimizi, çağdışı kafalara ve vicdanları körelmiş siyasetçilere ezdirmeyelim.
Bizler susmayalım. Gençlerimizin önünde siper olup onları koruyalım. Gençlerimiz eylem yapacaksa, bize müracaat etsinler, yasal izinlerini biz alalım. Hem gençlerimize yasal direnme ve gösteri haklarını medeni bir şekilde kullanmayı gösterelim, hem de Polisimize de daha hoşgörülü davranmayı öğütleyelim.
Bu yaştan sonra birer cop da bizler yesek ne olur ki?
Geçmişte yaptığımız hataların bedelinin yanında, bir copun lafı bile olmaz!
Hadi Laik Cumhuriyetimize, hukuk devletimize, özgürlüklerimize, gençlerimize ve geleceğimize sahip çıkalım. Türk Milleti bu zor işin de altından kalkacaktır…

Sağlık ve başarı dileklerimle 06 Ocak2021
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Genel Başkanı


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —