Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)

Tarih: 16.11.2016 10:23

BU DA BENİM ANAYASA TASLAĞIM

Facebook Twitter Linked-in

-Cumhur´un Başı Erdoğan ?Anayasa´yı İhlal Suçundan? yargılanmadan, kimse Anayasayı ihlal ettin diye yargılanamaz.

-Erdoğan-Gül-Davutoğlu-Arınç-Çelik, FETÖ´ne ?Yardım ve Yataklıktan? yargılanmadan, kimse FETÖ´cü diye yargılanamaz.

-Kurtulmuş Numan ve Soylu Süleyman, Erdoğan´a ?Basın Yoluyla Hakaret? suçundan yargılanmadan, kimse Erdoğan´a hakaret etti diye yargılanamaz.

-Zafer Çağlayan-Muammer Güler-Erdoğan Bayraktar-Egemen Bağış ?Yolsuzluk-Hırsızlık-Rüşvet? suçlarından yargılanmadan, kimse bu suçlardan yargılanamaz.

? ?Çözüm Süreci? ve ?Akil İnsanlar? denen ihanet süresince, Güneydoğu Anadolu bölgemizi PKK´nın hakimiyetine terk eden, İl ve İlçelerimize kilometrelerce barikat ve tünel kazılmasına göz yuman, bu yüzden yüzlerce güvenlik görevlisinin ölümüne sebep olan, dönemin Genelkurmay Başkanı-MİT Müsteşarı-Emniyet Genel Müdürü ve onlara kanunsuz emir veren siyasetçiler yargılanmadan, hiç kimse PKK´ya yardım ve yataklık suçundan yargılanamaz.

-IŞİD terör örgütünün İstanbul-Ankara-Gaziantep-Adıyaman illerinde yoğun olarak örgütlenmesine, militanların otobüslerle Suriye´ye gönderilmelerine göz yuman dönemin Genelkurmay Başkanı-MİT Müsteşarı- Emniyet Genel Müdürü ve onlara kanunsuz emir veren siyasetçiler yargılanmadan, hiç kimse IŞİD terörüne destek oldu diye yargılanamaz.

-El Kaide-IŞİD-El Nusra elemanlarının Gaziantep´te devletin hastanelerinde bedavadan tedavi edilmelerine ve tekrar Suriye´ye gönderilmelerine izin veren Vali ve Emniyet Müdürleri yargılanmadan, hiç kimse IŞİD terörüne destek olmaktan yargılanamaz.

-Bilal Erdoğan- Serhat Albayrak-Erkan Yıldırım gibi siyasetçi çocuklarının
?Nüfuz Kullanarak zenginleşmek? suçlarından yargılanmadan, fırından ekmek çalan hiç kimse ?Hırsızlık? suçundan yargılanamaz.

? ?Anayasa´dan lâiklik ilkesi çıkarılmalıdır? diyen TBMM Başkanı, Cumhuriyetin Kurucularına ?İki Ayyaş? diyen Erdoğan, Büyük Atatürk´e ağır hakaretlerde bulunan fesli şarlatan yargılanmadan, hiç kimse ?Devlet Büyüklerine? hakaret etti diye yargılanamaz.

-İnsanları Allah ile aldatan, onlarca koruma ile zırhlı son model otolarda gezen, saray benzeri malikanelerde oturan ve devlete tek kuruş vergi vermeyen sahtekâr seccade şeytanları yargılanmadan, inanmış hiçbir Müslüman yargılanamaz.

-Başbakan Yardımcısı Arınç´ın ?Ankara´yı Parsel parsel FETÖ´ne sattı? dediği
İ. Melih Gökçek, onun ortağı TOBB Başkanı ve FETÖ´nün ?Kadir Abisi? FETÖ´ye yardım ve yataklık yapmak suçundan yargılanmadan, hiç kimse bu suçla yargılanamaz.

-Elindeki basın kuruluşlarını iktidarın emrine veren yalaka basın patronlarının tüm servetleri, Aziz şehitlerimizin yakınlarına destek olması şartıyla, Mehmetçik Vakfına devredilir.

Anayasa´nın son maddesi;
-Kim ki devlet görevi sebebiyle zenginleşir, fabrika-arazi-televizyon-gazete ve mal-mülk sahibi olmuş ise, mallarının ve yurt içi-yurt dışı paralarının tümü ellerinden alınır ve Türk Milletinin hazinesine teslim edilir?

Eyy Erdoğan ve AKP;
Sizde yürek varsa, yukarıdaki suçları işlemediğinizden eminseniz, hadi sunun bu teklifi Türk Milletine!
Bakın hangi oy oranı ile kabul edilecek?

Sağlık ve başarı dileklerimle 16 Kasım 2016
Rifat Serdaroğlu


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —