Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)

Tarih: 25.09.2024 22:58

CİNAYETLER ARTIYOR

Facebook Twitter Linked-in

26 Olaydan sabıka kaydı olun kişi. Milletin içerisinde dolaşıyor. Bir olaya karışıyor. Yakalanıyor polisin tabancasını belinden alıyor. Bir polisi şehit ediyor. Emniyet vatandaşın can güvenliğini sağlamak için mücadele ediyor.

 İyi niyetli davranmak mecburiyetinde olduğu için canından oluyor. Bu emniyet görevlisi 26 sabıkası olan kişi tarafından şehit ediliyor. Bu olayın sorumlusu 26 sabıkası bulunan kişiyi milletin arasında dolaşmasına izin verenlerdir. Bir iki sabıkası olan ne ise Fakat suç işleme makinesi olmuş bir kişinin vatandaşların arasında dolaşmasına izin verilmesi. Bu izni verenin suçudur. Bu olaylarda ölen kişiler öldüğü ile kalıyor. Bir kısasa kısas olayı vardır. 

Öldürenin öldürmesi olayıdır. Bu olay uygulanmaya konulursa. Bu öldürme olayları yarı yarıya düşer. Birkaç kişi bu olaydan dolayı idam edilirse Ölüm kelimesi çok soğuk bir kelimedir. Öldürüleceğini bile bile bir kişiyi öldürme olayına karışacağına ben ihtimal vermiyorum.

 Bir Narin olayı yaşadık. 8 yaşındaki bir kız çocuğumuz öldürüldü. İşte bu olay ibret olsun diye. Bu anne ve amcaya insan demeye dilim varmıyor. Bunlara insan müsveddesi diyorum. Bu insan müsveddeleri anne ve amcaya hemen idam sezası verilmelidir. 

Hiçbir ülkede bazı kişilerin iktidar tarafında korunduğu vaki değildir. Adam utanmadan sıkılmada ahmağa söyler gibi söylüyorum. Anayasanın dördüncü maddesi değiştirilsin diyor. Bu dördüncü madde ilk üç maddenin koruyucusudur. Bunu söyleyen kişi Cumhur ittifakın da olan kişidir. Başkası söyleseydi bunu Cumhur ittifakı yeri göğü yıkarlardı. Ülkenin en tepesinde olan kişi bu ülkeden sorumludur. Böyle ittifak falan yapmaya ihtiyacı yoktur. 

Gel gelelim bu ittifakı kurmasının sebebi. Ülkeyi ikiye bölmektir. Cumhur ittifakında olmayanlara söylemedik laf bırakmadılar. İllet, zillet bunlar PKK’lı dahi dediler. İşte bu ittifakı kurarak Kendilerinden olmayanlara istediği gibi hakaret edebilmektir. 

Biz her türlü milliyetçili ayaklarımızın altına almış bir partiyiz. Bize Türkçülük içinde kimse gelmesin diyerek. 70 milyon Türkü yok saymışlardır. Buda yetmedi. Türk ırkı diye bir ırk yok dediler. Daha önce yazdım. Bir daha yazacağım. Türk ırkı Nuh peygamberin soyundan geliyor. Torunlarının birinin ismi Türk handır. Türk ırkı yok diyenler. 

Kendi ırklarını söylesinler de bizde bilelim. Bu ülkede en az 60 milyon Türk var.  Türk milleti asil bir millettir. Vatanına düşkündür. Bu toprakları kanlarını canlarını vererek kazanmışlardır. Ruhları şad mekânları cennet olsun. Allah şehitlerimizden razı olsun. O şehitlerimiz ile cennette buluşmayı nasip etsin. Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU CUMHURİYETÇİYİM DİYENLER! NE MUTLU ATATÜRKÇÜYÜM DİYENLERE! 

                                                  Mustafa KOÇAL 25 -09 -2024


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —