Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


FEDERE DEVLETİN VAGONLARI (1)

FEDERE DEVLETİN VAGONLARI (1)


Yüz yıldan bu yana, Türkiye üzerinde oynanan oyunun senaryosu hep aynıdır. Senaryo aynıdır ama oyunun aktörleri, duruma göre değiştirilir.

Senaryonun yazarları ABD (İsrail), İngiltere’dir. Gelişmelere göre, AB’den Vatikan’a kadar eklemeler yapılır. İhtiyaç olursa, Senaryo üzerinde, esasını değiştirmeden bazı oynamalar da yapılır.
Bir tarafta başrol oyuncuları vardır. Biden-Trump-Obama-Clinton-Bush gibi!
Diğer tarafta kökleri, “Teali-i İslam Cemiyeti” ve Kürdistan Teali Cemaatine”
dayanan Kürtçü-Bölücü ve Şeriatçı Siyasetçiler vardır.

Türk Devletini bölmek ve insanlarımızı birbirine düşürmek için önce Sağ-Sol çatışması çıkarmaya çalıştılar. (12 Eylül 1980 öncesi)
Daha sonra (Türk-Kürt) çatışmasını körüklemek istediler.
Yetmedi Sünni-Alevi kavgası çıkarmak için gayret ettiler.

Ama başarılı olamadılar. Türk Milleti bu ayrıştırma faaliyetlerine kanmadı, elinin tersi ile itti. Emperyalist Devletler, senaryoda ufak değişiklikler yaparak mücadeleye devam ettiler!

İlk denemeyi ÖZAL ile başlattılar. Özal, emperyal devletler için uygun elemandı! ABD ile ilişkileri çok iyi idi. Hem köken olarak Kürt, hem de Nakşibendi idi! 1ABD 2 Eylül 1980 Darbesini yaptırdı. Demirel-Ecevit-Türkeş-Erbakan’a siyaset yasağı getirildi. MSP Milletvekili seçilemeyen Özal’ın önü açıldı ve Özal dönemi başladı.

ABD tarafından Özal’a sunulan havuç şu idi;
“Türkiye olarak Irak’a girin, Irak’ın kuzeyindeki Kürt ve Türkmen Bölgesini alın, bunlara özerklik vererek Federal hale getirin, bu arada Türkiye’yi de Federal yapıya geçirip hepsini Türkiye bünyesinde toplayın! Bölgenin en büyük ve zengin Konfederasyon Devleti olun! Özal, bu konuda kendisine karşı çıkanlara şunu dedi; “Bu tarihi bir fırsattır. BİR koyup, ÜÇ alacağız.”

Emperyal Devletler, uzun vadeli planlar yapar. Amaçları şu idi;
Türkiye’yi “ULUS DEVLET” yapısından, Federal Yapıya döndürmek, önce
çok milletli bir federasyona döndürülmesini sağlamak ve 10-15 yıl sonra,
plebisit yoluyla, Türkiye’yi paramparça etmek!

Genelkurmay Başkanı Necdet Üruğ ve Kuvvet Komutanları, bu tuzağı gördüler ve Özal’ı uyardılar. Özal dinlemeyince, Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları Türk Tarihinde ilk kez görevlerinden beraberce istifa ettiler. Bu istifalar deprem etkisi yaptı ve plan durdu, Özal’ın vefat etmesiyle yeni elemanlar devreye alındı…

Emperyal Devletler, Türkiye’nin ekonomik ölçütündeki devletlerde, genelde
“Ekonomik Kriz” çıkartarak, iktidarları değiştirirler. 12 Eylül’de de böyle oldu.

Erdoğan, partisi AKP 2002 seçimlerini kazandıktan sonra, ABD’ye davet edildi ve ilk kez seçilmemiş bir siyasetçi olarak ABD Başkanı tarafından
Oval Ofis’te ağırlandı.
“Türkiye’nin Parçalanması” senaryosunun adı değiştirildi ve “Genişletilmiş Büyük Ortadoğu Projesi” devreye alındı. Erdoğan, BOP’un Eşbaşkanlarından biri oldu. Diğer Eşbaşkanlar Netanyahu ve PKK’yı temsilen Barzani idi!

Dikkat ederseniz, Erdoğan hiçbir zaman Demirel’den-Ecevit’ten-Türkeş’ten-Erbakan’dan bahsetmez, adlarını bile anmaz. Çünkü bu liderler MİLLİ idiler.
Erdoğan’ın kıymetlileri her zaman adlarını andığı Özal-Baykal-Kılıçdaroğlu-Öcalan (Çözüm Süreci) ve son zamanda yeni başrol oyuncusu Özel’dir.

Erdoğan, 23 yıldır tek başına iktidarda!
Türkiye’nin bütünlüğüne, birliğine, zenginliğine, tarımına, eğitimine, sanayisine çok büyük zararlar verdi. Bilerek, planlayarak ve “Emir Komuta Merkezinin” emirlerine uyarak. Şimdi, rehin alınmış gibi dolaşan, yaptırım gücünü kaybetmiş, Birkaç Teğmen’in Kılıç şakırtısını duyunca uykuları kaçan, ruh ve vücut sağlığı çok bozulmuş bir halde, bir ABD’ye, bir Rusya’ya, bir İslam Ülkelerine savrulup duruyor. Tıpkı dümeni kırık bir gemi gibi.

Bu hali, hem onun emir komuta merkezindeki hem de AB ve Rusya üzerindeki inanılırlığını çok zayıflattı. Bu ihanet düzeninin de sonuna gelindi!

Şimdi sahnede, arkasında Lideri “İmamoğlu” ile, yeni “Esas Oğlan” var!
Boyunu yükselten ayakkabıları, boyalı saçları, botokslu yüzü, mercekli gözleriyle, ameliyatlı sesiyle Normalleşme ve Yumuşama uzmanı, Kozmetik Genel Başkan var!
Yarın, yetiştirebilirsek onu yazalım…

Sağlık ve başarı dileklerimle 08 Eylül 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı

  • BIST 100

    9577,46%-1,12
  • DOLAR

    33,99% 0,29
  • EURO

    37,82% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2822,85% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4560,04% 0,75
  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false

Balıkesir

16.09.2024

  • İMSAK 05:12
  • GÜNEŞ 06:39
  • ÖĞLE 13:04
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:19
  • YATSI 20:40