Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)

Tarih: 20.09.2024 01:12

HER GÜN YENİ BİR REZALET!

Facebook Twitter Linked-in

İsrail, dijital teknolojide ne kadar ileri olduğunu, insanların ceplerindeki çağrı cihazlarını uzaktan patlatarak kanıtladı!
Bu arada 23 yılda bizdeki eğitim ne hale geldi?
Bu Allah’ın belası yobazların yönetimindeki eğitim sistemine göre, olası bir teknolojik saldırıyı karşılayabilmek için “Muska” yazacağız!

Siyasi ahlak iflas etmiş. Hırsızlık yapmayan, Devleti soymayan AKP’li Bakan-Milletvekili-Belediye Başkanı, neredeyse kalmamış.
Eee AKP yapar da, CHP yapamaz mı? Yakında göreceksiniz!
Ümit Özdağ, CB Adayı Sinan Oğan’ın aniden zenginleşmesi hakkında defalarca sormamıza rağmen tek söz etti mi? Hep sustu!

Dün gece Gerçek TV’de Ali Tarakçı’nın yönetiminde, Muhammed Yakut adlı kişinin “yer-zaman-kişi-olay” göstererek söylediği iddiaları dinledim.
Ülkem adına çok ama çok üzüldüm!

CHP Genel Başkanı hakkındaki, CHP TBMM Grup Başkan Vekili hakkındaki, çok ciddi iddialara yanıt bekliyoruz. İddialar eğer doğruysa, çok yakında yeni videolar piyasaya düşecek, bu yüzden düşünerek cevap verin.
CHP’liler, Kokainman Belediye Başkanını hiç alakası olmayan ilçeye aday yapmışlar. Kişi seçilmiş, ve Kokainman Başkan da, torbacısını Belediye Meclis Üyesi yapmış! Bu ne akılsızlık, saygısızlık?

Aziz Türk Milleti;
Neden belimizi bir türlü doğrultamıyoruz, biliyor musunuz?
Ne hırsızlığı önleyecek “Kurumsal Yapıyı ve Kurumları” kuruyoruz ne de hırsızdan-soyguncudan-rüşvetçiden hesap soruyoruz.
Çalanın, yapanın yanında kâr kaldığı bir düzende, hırsızlığı bitiremezsiniz ve her geçen gün fakirleşirsiniz! Çünkü soyulan sizlersiniz.

Bu yazacaklarımı hiçbir Genel Başkan yazamaz, söyleyemez.
Benim, Genel Merkez Yönetimindeki arkadaşlarım, İl Başkanlarım, İlçe Başkanlarım hakkında, herhangi bir şüphesi veya sorusu, iddiası olan kişi veya resmi-özel kurum varsa, buyursun Ankara-Çankaya-Cemal Nadir Sk No; 20’ deki 5 katlı Genel Merkezimize teşrif etsin. Kendisine dilediği tarzda vekalet verelim, araştırsın!

Şimdi tüm Türk Milletine, Türk Milletinin vicdanına sesleniyorum;
(AKP-MHP-YRP-DSP-HÜDA Par-BBP) partilerinden oluşan Cumhur İttifakına,
(CHP-İYİ P-SP-GELECEK-DEVA-DP) partilerinden oluşan Millet İttifakına ve
Ümit Özdağ-Sinan Oğan Ortaklığına;
“Arkadaş mal varlığını nasıl kazandın, hele bi anlat veya hakkınızdaki şu yolsuzluk iddiası hakkında ne söylersiniz” diye bir soru sorun, bakın bakalım ne yanıt alacaksınız…

Bu partilerin hiçbiri ve hiçbir Anayasal kurum, süratle yaklaşmakta olan “Federal İslam Devleti” tufanına karşı koyamaz. Hem yürekleri yok, hem de
gerekli bilgi ve donanımları yok!

Neyi başardılar ki?
15 Milyon sığınmacının, 2 milyon Afganlı ABD askerinin, T.C Devletini yıkmak için vatanımıza gelmelerini engelleyebildiler mi? Bırakın engellemeyi, bir tane olsun “Sığınmacılara Hayır” diye miting yapabildiler mi?

Tarikatların Cemaatlerin Türk Devletini ve Milli Eğitim Sistemimizi “Ortaçağ Karanlığına” atılmasını engelleyebildiler mi?
TBMM’de M.E Bakanı hepsinin yüzüne karşı “Evet Ben Tarikat ve Cemaatlerle çalışacağım” demesine rağmen bir defa olsun Meclisi terk ettiler mi?

Bizler, DOĞRU Partiyi kurarken, halkımıza şu sözleri verdik;
-Sonucu ne olursa olsun, Türk Milletine YALAN SÖYLENMEYECEK!
-Devr-i Sabık yaratıp, Hukuk önünde AKLANMA FIRSATI verilecek.
-Anayasamızın yasakladığı faaliyetlerde bulunan, Tarikat-Cemaat-Medrese-Vakıf-Dernek-Kurs- Yurt gibi yerler ya kamulaştırılacak ya da devletleştirilerek, ANAYASAL ÇERÇEVE içine alınacaktır.

Bunlar bizlerin olmazsa olmazlarıdır. DOĞRU Parti WEB Sitemizden programımızı okursanız, yapacaklarımızı, kaynaklarıyla görebilirsiniz…

Bizler, kendi dostlarımızın dışında kimseden destek almayız.
Takdir edersiniz ki, dünyanın en büyük nakit zengini olan hırsız-soyguncu takımıyla mücadele çok zordur. Gücümüzün yettiği yere kadar devam edeceğiz. Gücümüz tükendiğinde ise Türk Milletine konuyu anlatıp, örgütlü parti faaliyetini bırakıp, kişisel olarak, Kuvvacı bireyler olarak, MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİ OLARAK mücadelemizi sürdüreceğiz.

Ne ile boğuştuğumuzun net olarak anlaşılması için yeni bir olayı aktarayım.
SADAT adlı kuruluşu hepiniz biliyorsunuz. Rejimi, adımızı, dilimizi değiştirip,
bir DİN KONFEDERASYONU kurmak isteyen bir yapı.
Bununla ilgili yazdığım bir yazı yüzünden yüklüce bir tazminata mahkum oldum! Düşünebiliyor musunuz? Görevi Anayasamızı ve Cumhuriyetimizi korumak olan Türk Yargısı, yazıyı basit bir hakaret davası olarak görüp,
Türk Devletini yıkıp, resmi dili Arapça olacak bir din devleti kuracağını açıkça ilan eden bu yapıyı haklı görüp bizi tazminata mahkum edebiliyor!
Yargıç olmuş ama T.C. Vatandaşı olmanın gururuna ve bilincine ulaşamamışlar! Yazıklar olsun…

Not; 5 Ekim’de Diyarbakır İL Kongremiz var. Kongre nasıl yapılırmış diye merak eden tüm Siyasi Parti Temsilcilerini bekleriz…

Sağlık ve başarı dileklerimle 20 Eylül 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —