Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


İBRET ALINACAK TARİHİ GÜNLERİ YAŞIYORUZ

İBRET ALINACAK TARİHİ GÜNLERİ YAŞIYORUZ


Son 20-25 yıldır öyle günler yaşadık öyle olaylar gördük ki, tarih bunları mutlaka yazacak. Çoğumuz içinde yaşadığımız olayların farkında bile değiliz ama Türk Milletinin gerçek aydınları ileride bunları kaydedip tarihe aktaracaklar.

Türk Milletinin çağdaş bir devlete sahip olmasını ve özgürce yaşayıp, hür dünyada saygın bir yere sahip olmasını bir türlü kabullenmeyen Ortaçağ kafalılar, demokratik rejimin “özgürlük ortamından” yararlanıp dış destekle iktidar oldular.

Faşist Dikta özentilerinin anlamadıkları şudur;
Tarihi gerçekler, güç sahipleri yaşarken yazılmaz. İktidardan düşünce, yazılan her türlü doküman, yazı, dergi, gazete, kitaplar, yayınlanamayan kitaplar, mahkeme tutanakları, kişisel anılar, yurtdışı yayınlar, yabancı devlet adamlarının Türkiye’yi yönetenler hakkındaki basında yer almış açıklamaları, yabancı ülkelerin devlet arşivleri ve diplomatik yazışmalar hepsi didik-didik edilir, gerçeğe en yakın şekilde tarihe aktarılır.

Bugün size, ilerde tarih sayfalarında çocuklarımızın ve torunlarımızın okuyacağı birkaç kişi hakkında yazılacakları takdim etmek istiyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;
2017 yılında, Kaynak İşçiliği ile hayata atılan, Sendika liderliğinden İsveç Başbakanı olan Stefan Lövfen ’in, “Svenska Dagbladet” adlı gazeteye verdiği röportajdan bir bölümünü aynen aktarıyorum;

“Sanıyorum şu an için Sayın Erdoğan’ın sataşmadığı az sayıdaki Avrupalı Liderlerden biri konumundayım. Ancak açık yüreklilikle İsveç Halkına ve Avrupa Kamuoyuna ifade etmek isterim ki, benim Sayın Erdoğan ile bir söz düellosuna girmek gibi bir niyetim yok. Zira karşı karşıya olduğumuz şey örgütlü bir cehalet ve ben bunun ile baş edebilecek alt-kültürel bir donanıma sahip değilim!
Kaldı ki, başka bir Avrupalı liderin de böyle bir donanıma sahip olduğunu zannetmiyorum. Şu an devam etmekte olan tartışmaların hiçbirinin entelektüel bir derinliği olduğunu düşünmediğim için, taraftarlarının kendisine “poposunun kılıyız” dediği bir güruh ile nasıl bir diyalog kuracağımızı bilmiyoruz. Açıkçası Avrupa olarak son 70 yıldır böyle bir olgu ile karşılaşmamıştık.
Türk Halkına olan inancımız ve desteğimiz nedeni ile biz İsveç Hükümeti olarak sessiz kalmayı tercih edeceğiz ve sataşmalara cevap vermeyeceğiz”

İkinci olarak CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP’nin
8. Genel Başkanı için söylediklerini ve ileride tarih sayfalarında yer alacak sözlerini aktarıyoruz; (28 Eylül 2024- Tüm Gazeteler)

“Erdoğan Hükümeti ve kurduğu Saray düzeninin adı Türkiye Cumhuriyeti Devleti değildir! CHP, RÜŞVETİ AKLAYACAK, RÜŞVET VERENLERİ DEVLET OLARAK İSİMLENDİRECEK VE BU ÇARKA PAYANDA olacak bir parti asla değildir.
Halkın büyük umutlarla sıkı sıkıya bağlandığı CHP’nin kurumsal sorumluluğu, iktidarla normalleşme adı altında yapılan yanlışlıklara göz yummak, İŞLEDİĞİ SUÇLARA ORTAK OLMAK DEĞİLDİR.”

Aziz Türk Milleti;
İsveç Başbakanının, tabir caizse (Sözün özünü söylemek gerekirse) “Köpeğin önüne atsanız yemez” deyişindeki ağırlıkta olan sözlerine bu güne kadar Sayın Erdoğan’dan en ufak bir yanıt gelmediğinden, biz de yanıt veremiyoruz. Fakat İsveç Başbakanına elbette ki diyecek iki lafımız var;
“İsveçli Stefan Bey; Sizler Avrupa olarak 70 yıldır böyle bir olgu ile karşılaşmamış olabilirsiniz. Peki biz ne yapalım? Biz 374 yıldır böyle bir olgu ile karşılaşmadık! En son 18. Osmanlı Sultanı ve 97. İslam Halifesi Sultan Deli İbrahim döneminde benzeri bir olgu ile karşılaşmıştık. Neyse ki o zaman sizden olan Kösem Sultan (Anastasya) problemi çözmüştü. Şimdi o da yok! Size bir Türk Atasözü ile yanıt verelim:
“Kelin merhemi olsa, önce kendi başına sürermiş.”
Galiba bu defa Türk Milleti, merhemi bulmuş gibi. Kendi evlatlarına görev verecek. Bu problem de ancak o zaman çözülür.

İkinci konu, daha çok su kaldırır! Ama 8. Genel Başkan, 7. Genel Başkanı partiden atarsa, o zaman ne kazan kalır ne ateş…

Sağlık ve başarı dileklerimle 30 Eylül 2024
Rifat Serdaroğlu
DOĞRU Parti Kurucu Genel Başkanı

  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,25% 0,32
  • EURO

    37,60% -0,42
  • GRAM ALTIN

    2917,18% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41
  • Cumartesi 33.6 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Pazar 31.3 ° / 18.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 29 ° / 16 ° Güneşli

Balıkesir

05.10.2024

  • İMSAK 05:34
  • GÜNEŞ 06:58
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 18:47
  • YATSI 20:06